You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 631K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
xaxa.. σωστός!
σε προηγούμενα post ήθελα να γράψω φίλε μου
(για δες τώρα)
σε προηγούμενα post ήθελα να γράψω φίλε μου
(για δες τώρα)
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποια που να τα συνδυάζει όλα άραγε; Δύσκολο..
Μαργαρίτα, εμφάνιση 9 υπηρεσίες 5
Αντριάννα, εμφάνιση 9 υπηρεσίες 6
Αφροδίτη, εμφάνιση 5 υπηρεσίες 7
Νταϊάνα, εμφάνιση 7 υπηρεσίες 7
Κλειώ, εμφάνιση 5 υπηρεσίες 4
Είναι και μία καινούργια, σχετικά γεματούλα, κοντή με ωραιο χαμόγελο και γλυκό πρόσωπο, αλλά δεν θυμάμαι όνομα, εμφάνιση 5 υπηρεσίες 9
Μπορεί σε κάποιες να είμαι αυστηρός, αλλά τις παραπάνω κοπέλες τις κρίνω βάσει προσωπικής εμπειρίας και μόνο.
Ίσως κάποιος φίλος έχει καλύτερες εμπειρίες και να βαθμολογήσει καλύτερα.
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν αυτή είναι η Κλειώ που έχει αναφερθεί παρακάτω και της έχει δοθεί και βαθμολογία 5 στα 10;
Με άλλα λόγια αν την έχει πάρει κανείς στο δωμάτιο πρόσφατα και αν αξίζει θα ήθελα να μάθω.
Ευχαριστώ!
έχω δοκιμάσει την Κλειώ αν θέλεις μασάζ κανονικό χωρίς φαντασία κλπ κλπ παίζεις. Αν πάλι θέλεις κάτι λίγο πιο hi πάρε τη Σοφία, αν θέλεις κάτι extra Μαρία, Αντριανα κλπ έχει επιλογές αρκετές. Από το τίποτα μέχρι το όλα. Εξαρτάται βέβαια και το ποιος είσαι.
Καλημέρα φίλε μου.
φραπέ κερνάει η όχι; δεν κατάλαβα τι εννοείς με το μασάζ κανονικό χωρίς φαντασία που γράφεις.
η Μαργαριτα εχει σταματησει... νομιζω παντρευτηκε η Σοφια κανει καλο μασαζ, ειναι και καλο παιδι... ειναι οντως απο ρουμανια με πολυ καλα ελληνικα... πολυ επιλεκτικα το δινει... οταν το δωσει ειναι γατουλα... προσωπικα οταν ψωνιζω απο το ελενας προτιμω τα σκυλια του πολεμου, θελω να μας ακουνε απο ακαδημιας μεχρι σκουφα ;) ;) ;) ;)...
ΚαλημέραΚαλημέρα φίλε μου.
φραπέ κερνάει η όχι; δεν κατάλαβα τι εννοείς με το μασάζ κανονικό χωρίς φαντασία που γράφεις.
Φραπεδακι όχι δεν κερνάει αυτό εννοώ.
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φιλαράκι!Καλημέρα
Φραπεδακι όχι δεν κερνάει αυτό εννοώ.
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
Η Αρτεμιs κανει τιποτα παραπανω απο μασαζ ??
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Έχουμε καμιά ενημέρωση για το ρόστερ?
κανένα καινούργιο πιστόλι έχει? εκτός από Ελευθερία, Αντριάννα, Νταϊάνα?
κανένα καινούργιο πιστόλι έχει? εκτός από Ελευθερία, Αντριάννα, Νταϊάνα?
Αν δεν αλλάξουν οικονομική πολιτική, με τέτοια δουλειά που τους παίρνουν πλέον τα κατ'οίκον, θα ζοριστούν.
Καλά και ιντριγκαδόρικα τα "δύσκολα" και τα "εάν κι εφόσον", αλλά θέλει πλέον μεγαλύτερη ευελιξία.
Ελπίζω να το έχουν καταλάβει και να πέσει το τουπέ.
Καλά και ιντριγκαδόρικα τα "δύσκολα" και τα "εάν κι εφόσον", αλλά θέλει πλέον μεγαλύτερη ευελιξία.
Ελπίζω να το έχουν καταλάβει και να πέσει το τουπέ.
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες
Μια ερώτηση προς τους γνώστες.. Νταϊάνες παίζουν δύο στο μαγαζί ή μία;;;
Μια ερώτηση προς τους γνώστες.. Νταϊάνες παίζουν δύο στο μαγαζί ή μία;;;
Καλησπερα παιδες. Συνάντηση πριν μερες με Μαργαρίτα. Ψηλή γυρω στο 180. Μελαχρινή με 2αρη στήθος. Αρκετα καλο μασάζ.... Στα κοινωνικά σχεδόν καθολου κουβέντα. Στο δεύτερο γύρω γυρίζω ανασκελα κ βγαζει ρουχα. Μενει με τα εσώρουχα κ αρχίζει τη μαλάκια. Παω να πιάσω στήθος η κωλο κ μου λεει "Οχι δεν αφήνω...." Της λεω μονο εστω τον πωπο σου και παλι ηταν αρνητική. Της λεω μα καλα θα πληρώσω 80 ευρω μονο για μια μαλακια κ μου απαντάει τοσο χρεωνω. Της λεω ευχαριστώ πολυ αλλη φορα... την έστειλα. Δεν τελείωσα κ σηκώθηκα κ εφυγα....
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα παιδες. Συνάντηση πριν μερες με Μαργαρίτα. Ψηλή γυρω στο 180. Μελαχρινή με 2αρη στήθος. Αρκετα καλο μασάζ.... Στα κοινωνικά σχεδόν καθολου κουβέντα. Στο δεύτερο γύρω γυρίζω ανασκελα κ βγαζει ρουχα. Μενει με τα εσώρουχα κ αρχίζει τη μαλάκια. Παω να πιάσω στήθος η κωλο κ μου λεει "Οχι δεν αφήνω...." Της λεω μονο εστω τον πωπο σου και παλι ηταν αρνητική. Της λεω μα καλα θα πληρώσω 80 ευρω μονο για μια μαλακια κ μου απαντάει τοσο χρεωνω. Της λεω ευχαριστώ πολυ αλλη φορα... την έστειλα. Δεν τελείωσα κ σηκώθηκα κ εφυγα....
Η Μαργαρίτα γενικά είναι πολύ καβαλημένη το παίζει ντίβα! δεν αξίζει κ σιγά το μασάζ που κάνει απλά χαϊδεύει!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις