TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παιζουν μπαλα μαζι συντομα θα ενημερωσω για την συνευρεση που ειχα μαζι τουςτην μπλέξαμε στα σκληρά την καλή κοπέλα..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παιζουν μπαλα μαζι συντομα θα ενημερωσω για την συνευρεση που ειχα μαζι τουςτην μπλέξαμε στα σκληρά την καλή κοπέλα..
Δεν μας είπες αν το δίδυμο της αντριανας είναι θαμώνας του Μπιλ;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παιζουν μπαλα μαζι συντομα θα ενημερωσω για την συνευρεση που ειχα μαζι τους
με τον ορο θαμώνας όχι... δεν ειναιΔεν μας είπες αν το δίδυμο της αντριανας είναι θαμώνας του Μπιλ;
Με τον όρο κάνει μόνο στο Μπιλ ραντεβού.... είναι;με τον ορο θαμώνας όχι... δεν ειναι
οποίος θέλει ραντεβού ξέρει που θα της βρει...Με τον όρο κάνει μόνο στο Μπιλ ραντεβού.... είναι;
κανει και άλλου από όσο ξέρω ραντεβού ..Με τον όρο κάνει μόνο στο Μπιλ ραντεβού.... είναι;
αστο προχωρα παρακατω ;)κανει και άλλου από όσο ξέρω ραντεβού ..
το τηλεφωνο θα το βρεις στο προφιλ της.Καλησπέρα σε όλους, η αγγελία της από ότι μου δείχνει έχει πέσει και στα μηνύματα δεν απαντάει ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνο της???
υπηρχε μια φημη ότι γυρω στις γιορτες θα την χασουμε ίσως για λιγο ή και μονιμαα!!!!!!Εχει αναφερθει στο νημα της απο συναγωνιστή .το τηλεφωνο θα το βρεις στο προφιλ της.
εσυ θες το τηλεφωνο,η γιατι δεν απανταει?...
ναι?...δεν το ειχα προσεξει...υπηρχε μια φημη ότι γυρω στις γιορτες θα την χασουμε ίσως για λιγο ή και μονιμαα!!!!!!Εχει αναφερθει στο νημα της απο συναγωνιστή .
γι αυτό είναι οι φήμες...υπηρχε μια φημη ότι γυρω στις γιορτες θα την χασουμε ίσως για λιγο ή και μονιμαα!!!!!!Εχει αναφερθει στο νημα της απο συναγωνιστή .
MHN διπλοποσταρεις.Δεν απανταει τηλεφωνακι παιδια;
γεια σου αντριαννα καυλιαρα...πορν σταρ μου εσυκαλα χριστογενα αγορια πολα φιλια :-* :-* :-*