anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
η γυναίκα το ευχαριστιέται ...ειδες τι βιντεακι ανεβασε παλι η τρελιαρα μαγικο κουτι τον εχει κανει το κωλο
η γυναίκα το ευχαριστιέται ...ειδες τι βιντεακι ανεβασε παλι η τρελιαρα μαγικο κουτι τον εχει κανει το κωλο
και εμεις ακομα ποιο πολυη γυναίκα το ευχαριστιέται ...
σωστά...!!!και εμεις ακομα ποιο πολυ
φιλε την μαλακια εσυ δεν την κοβεις ετσι??
Καλα Χριστογεννα Τασ εε Αντριαννα
μιλάς σοβαρά τώρα....Εγω πλακα εκανα εσυ δεν μας ειπες γιατι ακριβως θιχτηκες ? Δεν θυμαμαι να σε ανεφερα καπου
μιλάς σοβαρά τώρα....
φίλος δεν είναι πλάκα αυτό...Προφανως οχι αφου κανω πλακα.
φίλος δεν είναι πλάκα αυτό...
κάποιος π@π@ρ@ς έγραψε κάτι και το κάνατε καραμέλα....
οκ φίλος...Θες να μου πεις οτι πιστευεις οτι η Αντριαννα διαχειριζεται το λογαριασμο της εδω ? Απλα τρολλαρα αυτον που το διαχειριζεται με αυτον τον ηλιθιο τροπο αν το θες. Οτι δεν ειναι ο Τασος το ξερω, απλα τον πειραζω γιατι της εχει μια ιδιαιτερη αγαπη.
εγω ενοχληθηκα γιατι προσβαλεις την αντριαννα με τις μαλακιες που γραφεις και τυχαινει να την γνωριζω παρα πολυ καλα προσωπικα και αυτα που γραφεις δεν ειναι χιουμορ και προσβαλεις και αλλον συναγωνιστη για να μας το παιξεις τι?Εγω πλακα εκανα εσυ δεν μας ειπες γιατι ακριβως θιχτηκες ? Δεν θυμαμαι να σε ανεφερα καπου
καλημερα σε ολους....δεν αφηνουμε στην ακρη τους τσακωμους...αντε ντεεεε!!!...
ποτε επιστρεφεις?eftasa sofia exi xioni sa stelno ligo zesti kala xristougena se ola :-* :-* :-* :-* :-*