TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κυριοι ειναι σιγουρο το εχω τσεκαρει ο ιδιος ;) καλο ειναι να το επιβαιβεωσει και η ιδια .....
κυριοι ειναι σιγουρο το εχω τσεκαρει ο ιδιος ;) καλο ειναι να το επιβαιβεωσει και η ιδια .....
καποια στιγμη προφανως θα διαβασει και θα μιλησει
καποια στιγμη προφανως θα διαβασει και θα μιλησειΗ ιδια πως? εδω δεν προλαβαινει να μας πει καμμια καλημερα
Ρουφιχτα...???τα φιλιά μου πες της
δεν σχολασες εσυ????
α σε αλλο νημα οκ
Μαλλον δεν εισαι παντρεμενος και αντεχεις να ξεσκιζεις.Αφου η κοπελα στη διαρκεια του ραντεβου ασχολειται με κινητα viber κλπ....
εμενα γιατι δεν μου απανταει Fb????
Μαλλον δεν εισαι παντρεμενος και αντεχεις να ξεσκιζεις.
Δεν υπαρχει αλλος λογος για να σε αποφευγει συμφωνα με τη τελευταια κριτικη.μπα.... ουτε το ενα ουτε το αλλο
Κάπου δεν έκανες like...Αφου η κοπελα στη διαρκεια του ραντεβου ασχολειται με κινητα viber κλπ....
εμενα γιατι δεν μου απανταει Fb????
Κάπου δεν έκανες like...
ρε τυπε καθε ενας μεταφερει την εμπειρια τουτα μισα σχολια λενε οτι ειναι φοβερη απιστευτη στο κρεβατι δινει πισω πορτα και τα αλλα μισα ασχολειται με το κιν κατα τη διαρκεια του ραντεβου δεν δινει πισω πορτα ταχα μου ποναει και τωρα το κορυφαιο δεν παει με πιτσιρικαδες αλλα μονο με παντρεμενους...ας μας πει καποιος την αληθεια να ξερουμε αλλιως να παμε στην μαριαλενα
ο συναγωνιστης σου απαντησε πολυ ορθα κρινης και κανεις αυτο που νομιζηςτα μισα σχολια λενε οτι ειναι φοβερη απιστευτη στο κρεβατι δινει πισω πορτα και τα αλλα μισα ασχολειται με το κιν κατα τη διαρκεια του ραντεβου δεν δινει πισω πορτα ταχα μου ποναει και τωρα το κορυφαιο δεν παει με πιτσιρικαδες αλλα μονο με παντρεμενους...ας μας πει καποιος την αληθεια να ξερουμε αλλιως να παμε στην μαριαλενα
τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά.. αν ψάχνεις εγγυήσεις καλύτερα μείνε σπίτι και μην ασχολείσαι με ιερόδουλες.Η τέλεια πόρνη δεν υφίσταται! Ακόμα και κοπέλες για τις οποίες έχουν γραφτεί διθυραμβικά σχόλια , σε ραντεβού τους έχουν ΄μετατραπεί σε ΦΟΛΑΡΕΣ ΟΛΚΗΣ (ναι ξέρω φταίει ο πελάτης, η συναστρία κτλ). Η αλήθεια είναι μία. Σε κάθε δουλειά η απόδοση ενός εργαζομένου κυμαίνεται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Και εγώ στην εργασία μου δεν έχω κάθε μέρα την ίδια όρεξη/απόδοση. Υπάρχουν μέρες που απλά κάνω τα απολύτως απαραίτητα.τα μισα σχολια λενε οτι ειναι φοβερη απιστευτη στο κρεβατι δινει πισω πορτα και τα αλλα μισα ασχολειται με το κιν κατα τη διαρκεια του ραντεβου δεν δινει πισω πορτα ταχα μου ποναει και τωρα το κορυφαιο δεν παει με πιτσιρικαδες αλλα μονο με παντρεμενους...ας μας πει καποιος την αληθεια να ξερουμε αλλιως να παμε στην μαριαλενα
τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά.. αν ψάχνεις εγγυήσεις καλύτερα μείνε σπίτι και μην ασχολείσαι με ιερόδουλες.Η τέλεια πόρνη δεν υφίσταται! Ακόμα και κοπέλες για τις οποίες έχουν γραφτεί διθυραμβικά σχόλια , σε ραντεβού τους έχουν ΄μετατραπεί σε ΦΟΛΑΡΕΣ ΟΛΚΗΣ (ναι ξέρω φταίει ο πελάτης, η συναστρία κτλ). Η αλήθεια είναι μία. Σε κάθε δουλειά η απόδοση ενός εργαζομένου κυμαίνεται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Και εγώ στην εργασία μου δεν έχω κάθε μέρα την ίδια όρεξη/απόδοση. Υπάρχουν μέρες που απλά κάνω τα απολύτως απαραίτητα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόρνες
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει...τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά.. αν ψάχνεις εγγυήσεις καλύτερα μείνε σπίτι και μην ασχολείσαι με ιερόδουλες.Η τέλεια πόρνη δεν υφίσταται! Ακόμα και κοπέλες για τις οποίες έχουν γραφτεί διθυραμβικά σχόλια , σε ραντεβού τους έχουν ΄μετατραπεί σε ΦΟΛΑΡΕΣ ΟΛΚΗΣ (ναι ξέρω φταίει ο πελάτης, η συναστρία κτλ). Η αλήθεια είναι μία. Σε κάθε δουλειά η απόδοση ενός εργαζομένου κυμαίνεται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Και εγώ στην εργασία μου δεν έχω κάθε μέρα την ίδια όρεξη/απόδοση. Υπάρχουν μέρες που απλά κάνω τα απολύτως απαραίτητα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόρνες