f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
Ε αφού έφαγες άκυρο από τον gymaster πηγενε έξω να πιεις να πάνε τα φαρμάκια κάτωΩραία μέρα για έξω βόλτα
Ε αφού έφαγες άκυρο από τον gymaster πηγενε έξω να πιεις να πάνε τα φαρμάκια κάτωΩραία μέρα για έξω βόλτα
Ναι βρε τον παρακαλάω και δεν θέλειΕ αφού έφαγες άκυρο από τον gymaster πηγενε έξω να πιεις να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Άστον αυτός χάνει.Ναι βρε τον παρακαλάω και δεν θέλει
ωπα ρε παιδια με το ζορι να την γαμησω δλδ επειδη πατε εσεις ... δεν το καταλαβα αυτο !!!Ε αφού έφαγες άκυρο από τον gymaster πηγενε έξω να πιεις να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Η απόλυτη ΚΑΥΛΑ....Καλησπέρα Αντριάννα το καλύτερο κρεβάτι το έχω κάνει μαζί σου...Στέλλα να μου το σκίσεις εσύ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α σήμερα nono νο νο νο νο νο νο
Καύλα σώματαρα!Στέλλα να μου το σκίσεις εσύ???
❤Ωραία μέρα για έξω βόλτα
Μία καπότα πεταμένη στο πάτωμα!!! Μη την πατήσει κανείς και πέσει!!!Στέλλα να μου το σκίσεις εσύ???
ΧΑΧΑΑΧ δεν παιζεσαι !!!Μία καπότα πεταμένη στο πάτωμα!!! Μη την πατήσει κανείς και πέσει!!!
Ε όχι και να τη γαμησεις,να της κανεις έρωτα θέλει το κορίτσι!ωπα ρε παιδια με το ζορι να την γαμησω δλδ επειδη πατε εσεις ... δεν το καταλαβα αυτο !!!
χαχαχα ειναι αξιοπηστη ....
ΧαχααχΕ όχι και να τη γαμησεις,να της κανεις έρωτα θέλει το κορίτσι!
Τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι εγώ δεν ήθελα να βρεθούμεΧαχααχ
Σωστα ημουν λιγο αποτομος ...
Ουτε κ ερωτα μαζι της χαχααχ
νάνι μάστερ Νάνι νάνι είμαστε νάνι
Με εμένα γιατι δεν θες να βρεθουμε?νάνι μάστερ Νάνι νάνι είμαστε νάνι
Τωρα που αρχισαμε ολα θα τα πουμε σιγα σιγα...αξιοπηστηΤουλάχιστον να παραδεχτείς ότι εγώ δεν ήθελα να βρεθούμε
Bye bye master.
..
Νάνι νάνι
Αρε Κιαρατάδις Νότιοι τι Γαμίτε ❤❤❤νάνι μάστερ Νάνι νάνι είμαστε νάνι
Φιλε αυτη ειναι αθανατη !!!!!!!! εσυ προσεξε !!! καλου κακου εχε και κανενα υπογλωσσιο , ποτε δεν ξερεις με την Αντριαννα πως θα εξελιχθει η συνεδρια σου !!!!!!!Θέλω να σε πεθάνω στην πότσα.