lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κωλαρα κορμάρα βυζάρα γαμησάρα...θέλω Αντριάννα τώραααα...
Προς το παρόν διακοπάρει στο Bill islandηταν για κουφονησια .αλλα σου λεει δεν θα ακουω κιολας... οποτε κατσε εδω σταθερα στα πουτσονησια που θα πεφτει και μεροκαματο
Δεν μετακινείται από εκεί. Δεν υπάρχει δωμάτιο που να μην εχει γαμηθεί πάνω απο 20-30 φορεςπολλα χρονια τωρα καμια 10αρια εκει βρισκοτανε οταν την ειδα και εγω
Οι καλύτερες διακοπές γίνονται εκεί...Προς το παρόν διακοπάρει στο Bill island
Χειμωνα καλοκαιριΟι καλύτερες διακοπές γίνονται εκεί...
Μόνο?Δεν μετακινείται από εκεί. Δεν υπάρχει δωμάτιο που να μην εχει γαμηθεί πάνω απο 20-30 φορες
Μέχρι και εγώ έχω ψηθει!Φιλε αυτη ειναι αθανατη !!!!!!!! εσυ προσεξε !!! καλου κακου εχε και κανενα υπογλωσσιο , ποτε δεν ξερεις με την Αντριαννα πως θα εξελιχθει η συνεδρια σου !!!!!!!
200-300σε εκατονταδες εννοεις προφανως
ΚανονικάΧειμωνα καλοκαιρι
Εγώ να σου πω ψιλοφοβαμαι και λιγο!σκυλι του πολεμου ... πρωτη φορα την πηρα πριν καμμια 10αρια και τελευταια πριν 4 σχεδον θεωρω οτι δεν μασαει τιποτα ...βαζει κατω πολλες 25 αρες και 30αρες
Εγώ να σου πω ψιλοφοβαμαι και λιγο!
Έτσι όπως τα λέει ο τύπος Λάρυμπέρντ είναι!!!αν εχεις το πιστολι σου γεματο μην σκιαζεσαι
τι εγινε μην μας κρατας σε αγωνια? εφαγες κανα στησιμο καμιας ωρας?
[/QUOTΑχχχχασε εκατονταδες εννοεις προφανως
Bill να φοβάσαι να φοβάσαιΕγώ να σου πω ψιλοφοβαμαι και λιγο!
Να εισαι καλα και στα δικα σου!!!συνηθως τα μεγαλα μισοι οδηγουν σε μεγαλους ερωτες
υγ.καλα στεφανα
τιποτα ειναι τρελη και παλαβη για εμενα και εγω δεν της καθομαι ε και ξερεις τωρα πως ειναι αυτα !!!! χαχααχευχαριστω πολυ ..θα μας πεις ομως τι του εχεις κανει του κοριτσιου ?????
Όταν κάνουν ραντεβού τελικά @gymaster και @adriannaxxx τα γίνει ο καμός!!! Η καύλα θα χτυπήσει κόκκινο!!!συνηθως τα μεγαλα μισοι οδηγουν σε μεγαλους ερωτες
υγ.καλα στεφανα
Την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ φοβάμαι!καλησπερα σε ολα τα παιδια και φυσικα στην καταπληκτικη ,φανταστικη, μοναδικη ΑΞΙΟΠΗΣΤΗ!!!
εισαι πολυ μαγκας!!!! χαχαχαΤην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ φοβάμαι!
Μη φοβάσαι τίποτα!!! Κλείσε ραντεβού εσύ και πες του @gymaster να κλείσει δίωρο απέναντί σου!!!Την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ φοβάμαι!