adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 88.002
ακομη ενας γαμος που θα πετυχει.....Πάω να τους χαιρετήσω και μου έκρυψε από πάνω και από κάτω το χέρι μου με τα δάχτυλα του και έκλεισε το δεξί το μάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτριψε το χέρι μου
Εδώ όμως δεν φταίω εγώ αυτοί οι δύο είναι προετοιμασμένοι για πολλά άλλαακομη ενας γαμος που θα πετυχει.....
εσυ εισαι αθωα,το ξεκαθαρισαμε αυτο!Εδώ όμως δεν φταίω εγώ αυτοί οι δύο είναι προετοιμασμένοι για πολλά άλλα
Εσυ ξέρεις το γαμπρό η τη νύφη?Εδώ όμως δεν φταίω εγώ αυτοί οι δύο είναι προετοιμασμένοι για πολλά άλλα
εσυ εισαι αθωα,το ξεκαθαρισαμε αυτο!
Λογικό αυτό που έκανε. Αφού δεν σου έπιασε και το κωλο, μην λες τίποτα.Πάω να τους χαιρετήσω και μου έκρυψε από πάνω και από κάτω το χέρι μου με τα δάχτυλα του και έκλεισε το δεξί το μάτι
Έτριψε το χέρι μου
Φορας τπτ η Όχι?φυσικά και δεν είχα ανοίξει τα πόδια μου
και σκελαια να φοραει καυλα ειναι παναθεμα τη.....Φορας τπτ η Όχι?
Κανόνισε να σκύψεις στα 4 μπροστά στο γαμπρό, να γίνει ο γάμος μπουρδελο...Βασικά δεν θα σκύψω θα πρέπει να ανέβω τα δάχτυλά μου
σε εχω δει καπου καπου σε ξερω... τα ματια σου αυτα ειναι τοσο γνωστα ... τραγουδι χαχαχαχαχαχΠάω να τους χαιρετήσω και μου έκρυψε από πάνω και από κάτω το χέρι μου με τα δάχτυλα του και έκλεισε το δεξί το μάτι
Έτριψε το χέρι μου
Πασχαλης,αλλος lover boy κι αυτος.....σε εχω δει καπου καπου σε ξερω... τα ματια σου αυτα ειναι τοσο γνωστα ... τραγουδι χαχαχαχαχαχ
Κανόνισε να σκύψεις στα 4 μπροστά στο γαμπρό, να γίνει ο γάμος μπουρδελο..
Όπως τον είδα παιχνιδιάρης και με τη δική μου εμπειρία κατάλαβα ότι πάντα θα έχει μπάτσελορδεν πιστεύω να
μπερδεύτηκε ο γαμπρός
και να νόμιζε
οτι σήμερα είναι το μπάτσελορ αντί για το γάμο
Καλορίζικος ο νέος πελάτης. Πες του για να καταλάβει: μόνο Bill...Όπως τον είδα παιχνιδιάρης και με τη δική μου εμπειρία κατάλαβα ότι πάντα θα έχει μπάτσελορ
Ε πες μας...
Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό Ας το κάνει με κάτι αλλά όχι με εμένα παιδί Άμα σας πω η αδελφή της ποια είναι!