adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.550
Αλήθεια τι live μετάδοση ήταν αυτό άντε σε λίγο βίντεο στην τουαλέτα
παει ο γαμος,γαμηθηκε......Αλήθεια τι live μετάδοση ήταν αυτό άντε σε λίγο βίντεο στην τουαλέτα
Σε ποιο κτημα είσαι?Αλήθεια τι live μετάδοση ήταν αυτό άντε σε λίγο βίντεο στην τουαλέτα
Άσε τους γάμους και πιάσε τα γαμησια!φυσικά και δεν είχα ανοίξει τα πόδια μου
Προφανώς ο γαμπρός είναι μέλος του μπου. Μπορεί να έχετε κάνει και κανένα ραντεβού παλιότερα!Πάω να τους χαιρετήσω και μου έκρυψε από πάνω και από κάτω το χέρι μου με τα δάχτυλα του και έκλεισε το δεξί το μάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτριψε το χέρι μου
Πες μας , ντε!
Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό Ας το κάνει με κάτι αλλά όχι με εμένα παιδί Άμα σας πω η αδελφή της ποια είναι!
Ας επερνες τηλ. πιο νωρις !!! και εγω θα ερχομουνα να σε συνοδεψω !!!Δεν θα με συνοδέψει κανένας είναι πρόβλημα αυτό?
Τους γνωρίζω 12 χρόνια τον γνωρίζω 13 χρόνιαΑντριάνα τελικά ποιος σε συνόδεψε;;;
Που να δεις ο παπάς τι θα πάθει!!!!Παει για εγκεφαλικο ο γαμπρος ...
Κατάλαβα που είσαι!!!! Να έρθω να πάμε για ένα γρήγορο στο πάρκινγκ?
Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό Ας το κάνει με κάτι αλλά όχι με εμένα παιδί Άμα σας πω η αδελφή της ποια είναι!
Ρε παιδια ελεος !!!! η κοπελα μπορει να κανει αυτη την δουλεια , αλλα δεν ειναι του στηλ της ξεφτιλας οπου παει και οπου βρεθει να τσιμπουκωνει και να γαμιεται με τον οποιον και οποιον επειδη κανει αυτη την δουλεια , και το λεω γιατι ξερω οταν βγαινει εκτος Bill ειναι μια νορμαλ γυναικα και με συμπεριφορα κυριας που δεν προκαλει καθολου , αυτα ολα εκ πειρας , καλο Σ Κ .Κατάλαβα που είσαι!!!! Να έρθω να πάμε για ένα γρήγορο στο πάρκινγκ?
Σεβαστό φίλε να την πειράξω ήθελα και όχι να την προσβάλλω δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αν κατάλαβες αυτό δεν είχα τέτοια πρόθεσηΡε παιδια ελεος !!!! η κοπελα μπορει να κανει αυτη την δουλεια , αλλα δεν ειναι του στηλ της ξεφτιλας οπου παει και οπου βρεθει να τσιμπουκωνει και να γαμιεται με τον οποιον και οποιον επειδη κανει αυτη την δουλεια , και το λεω γιατι ξερω οταν βγαινει εκτος Bill ειναι μια νορμαλ γυναικα και με συμπεριφορα κυριας που δεν προκαλει καθολου , αυτα ολα εκ πειρας , καλο Σ Κ .
Δεκτο αν θελεις !!!! αλλα αυτου του ειδους τα πειραγματα δεν την ωφελουν μαλλον κακο της κανουν προφανως , και δεν της αξιζουν , ασχετα με την δουλεια της !!!!!Σεβαστό φίλε να την πειράξω ήθελα και όχι να την προσβάλλω δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αν κατάλαβες αυτό δεν είχα τέτοια πρόθεση
Μην αγχώνεσαι κατάλαβα κατάλαβα αλλά ο κύριος και αυτός με ξέρειΣεβαστό φίλε να την πειράξω ήθελα και όχι να την προσβάλλω δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αν κατάλαβες αυτό δεν είχα τέτοια πρόθεση
Όλα καλά Αντριάννα δεν ήθελα να προσβάλω. Δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ απλά να περνάμε ωραία. Να περάσεις ωραία στον γάμο και στείλε και κανένα βίντεο όταν αρχίσουν οι χοροί!Μην αγχώνεσαι κατάλαβα κατάλαβα αλλά ο κύριος και αυτός με ξέρει