adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.710
θεός!! !έκλαψα χαχαχα
θεός!! !έκλαψα χαχαχα
Δεν πιστευω να εχεις απλωσει ;Αξιόπιστα Ναι με έχει αναστατώσει η βροχή
Τι έγινε γυναικάρα υπέροχη? Γιατί θυμωσες? Ποιος αληταρας σε πείραξε? Ότι και να σου πούνε καρδιά μου, την ψυχή σου δεν μπορούν να την ακουμπήσουν.για τώρα καληνύχτα έλεγα να βγάλω βίντεο αλλά είμαι θυμωμένη και δεν θα βγάλω
Ωχ κατάλαβα. Ο ίδιος μαλακας ξανάρχισε το τροπάριο?Αξιόπιστα Ναι με έχει αναστατώσει η βροχή
Ωχ κατάλαβα. Ο ίδιος μαλακας ξανάρχισε το τροπάριο?
Κάποιος παρενοχλεί;
στα μαξιλαρακια ειναι το καλυτερο σημειο!Στα δύο μαξιλαράκια
ωπα ωπα @hornyasfuck δεν παρενοχλω !!!! περναω τα μυνηματα μου!!! και κανω απαντηση μονο σε εσενα γιατι σε συμπαθω για τους αλλους αξιοπιστους στα π@π@ρια μου.Ὁ "ἀξιόπιστα πάντα"... Ὄχι ὅτι εἶχε σταματήσει καί ποτέ...
ωπα ωπα @hornyasfuck δεν παρενοχλω !!!! περναω τα μυνηματα μου!!! και κανω απαντηση μονο σε εσενα γιατι σε συμπαθω για τους αλλους αξιοπιστους στα π@π@ρια μου.
λες να με νοιαζει η γνωμη του κοσμου εδω μεσα και πως το βλεπουν;;; φιλε μου καλη συνεχειαΜπορεῖ ἐσύ νά τό βλέπης ἔτσι, ἀλλά οἱ περισσότεροι δέν τό βλέπουν ἔτσι... Ἐγώ προσωπικά τό βλέπω ἀπό ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΚΟΠΙΑ: ΔΕ βαρέθηκες τόσο καιρό τώρα;!
λες να με νοιαζει η γνωμη του κοσμου εδω μεσα και πως το βλεπουν;;; φιλε μου καλη συνεχεια
Δεν με χαλάει ο MasterΣίγουρα δέ σέ νοιάζει καί καλά κάνεις... Ἁπλῶς ἔχω τὴν.... φαγούρα τῆς περιέργειας καί ρώτησα....
Αξιόπιστα Ναι με έχει αναστατώσει η βροχή
Δεν με χαλάει ο Master
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα
Ακόμη και έτσι απλή είσαι πολύ σέξι!!!!!!
Έτσι θα περπατήσω εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με μπέρδεψες
Baby δύσκολο μπορώ να είμαι απλήΑκόμη και έτσι απλή είσαι πολύ σέξι!!!!!!
Baby δύσκολο μπορώ να είμαι απλή