adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.710
Αυτο ειναι σαγανακι γατακι ....σαγανάκι
κατέβα ΑθήναΘεσσαλονίκη: Και επίσημα η Βουλγαρία τιμώμενη χώρα στην 87η ΔΕΘ
Την επίσημη θετική απάντηση της Βουλγαρίας ότι αποδέχεται τον τίτλο της τιμώμενης χώρας στη φετινή 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου 2023, έλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιος Τζήκας, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. ...www.makthes.gr
Τι αλλο να κανουμε για να σε πεισουμε να ανεβεις Θεσσαλονικη?
Ειναι δυνατον να λειπεις εσυ απο την γιορτη?
Αφου εδω ειναι η ΔΕΘ?κατέβα Αθήνα
μουνί στο πιάτο θες;
σιγά την έκθεση σάμπως μαζεύει κόσμο;Αφου εδω ειναι η ΔΕΘ?
Θα σε χυσω μωρο μου,με καυλωσες πολύ.. μπραβο
Εγώ πριν λίγο έχυσαΘα σε χυσω μωρο μου,με καυλωσες πολύ.. μπραβο
Έτσι θα περπατήσω εκείΘεσσαλονίκη: Και επίσημα η Βουλγαρία τιμώμενη χώρα στην 87η ΔΕΘ
Την επίσημη θετική απάντηση της Βουλγαρίας ότι αποδέχεται τον τίτλο της τιμώμενης χώρας στη φετινή 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου 2023, έλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιος Τζήκας, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. ...www.makthes.gr
Τι αλλο να κανουμε για να σε πεισουμε να ανεβεις Θεσσαλονικη?
Ειναι δυνατον να λειπεις εσυ απο την γιορτη?
Με μπέρδεψεςΔεν βολευεσαι με τπτ... και δεν μπορω να σε δω απο κοντα γιατι περιμενω μασελα και τα σεμιναρια μαγειρικης
Γι αυτο πλημυρισαμε εδώ?Εγώ πριν λίγο έχυσα
Θα σε χυσω μωρο μου,με καυλωσες πολύ.. μπραβο
Ελα βγαλε το τραπεζομαντηλο που φορας ....
Έτσι θα περπατήσω εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με μπέρδεψες
Ελα βγαλε το τραπεζομαντηλο που φορας ....
Εχω παραγγειλει μασελα για τον ελεγχο των δοντιων και προσπαθω να φτιαξω σουτζουκακια μπας και κερδισω την συμπαθεια σου και γινω υποτακτικος ... απλα δεν θελω να με φτυσεις γιατι θα εχεις φαει σουτζουκακια
Έχεις πιάσει το νόημα έχεις φοβερό χιούμορ
Αχαχαχα χαχαχα χαχαχα
Είσαι γεννημένη υποτακτικη..να καβλωνεις τους ανδρεςΈχεις πιάσει το νόημα έχεις φοβερό χιούμορ
Μην τρως σουτζουκάκια και τότε εγώ θα γίνω υποτακτική ήρωας είσαι εσύ
Η Αντριαννα ξεκιναει σαν υποτακτικη και στο τελος φιλε καταληγεις να πλενεις τα πιατα ...Είσαι γεννημένη υποτακτικη..να καβλωνεις τους ανδρες
Ε τώρα με τα πιάτα με με τελείωσες Πώς το ξέρεις αυτόΗ Αντριαννα ξεκιναει σαν υποτακτικη και στο τελος φιλε καταληγεις να πλενεις τα πιατα ...