adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.458
Μια και μοναδικη εισαι κουκλαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετοιμαζομουνα να βγω αλλα το σκεφτομαι χαχαχαχαχαχαΔουλειά για αυτούς που είναι στο σπίτι τους τώρα
Βγες βγες βγες Αργότερα θα ρίξεις τα παιδιά σουΕτοιμαζομουνα να βγω αλλα το σκεφτομαι χαχαχαχαχαχα
γιατι το δεξι βυζομπαλο, που το πας ?πώς έκρυψα το δεξί μου πόδι δεν μπορώ να το καταλάβω
Δεν ξέρω για τις ατάκες, εγώ ξέρω πως γύρισα σπίτι σαν μαδημενη γαλοπούλα... Σερνοντας έφυγα από το BillΚι άλλες ατάκες λέω στους παντρεμένους μου αρέσουνε
Πες στη γυναίκα σου ότι με γ...... καλά από τον κώλο
Αυτη ειναι η σωστη φαση για να αρχισει να νιωθει η Αντρι
Ε πες τη γυναίκα σου να σου κάνει μασάζ?Δεν ξέρω για τις ατάκες, εγώ ξέρω πως γύρισα σπίτι σαν μαδημενη γαλοπούλα... Σερνοντας έφυγα από το Bill
Μια επαναληπτική συνεδρια, συντομα, θα σε συνεφερειΔεν ξέρω για τις ατάκες, εγώ ξέρω πως γύρισα σπίτι σαν μαδημενη γαλοπούλα... Σερνοντας έφυγα από το Bill
Έλα αγαπούλη μου Πες της λίγο μασαζάκι είχα δύσκολη μέραΕ πες τη γυναίκα σου να σου κάνει μασάζ?
Να μου πεις άμα έχω αλλάξειΜια επαναληπτική συνεδρια, συντομα, θα σε συνεφερει
Αυτα ειναι επικινδυνα πραγματα. Μπορει να καυλωσει η συζυγος και να ζητησει κοκό και μετα αντε να εξηγησει γιατι δεν αντιδρά ο ...παργαλάτσοςΕ πες τη γυναίκα σου να σου κάνει μασάζ?
Εσυ εισαι η ιδια καυλώστρα πανταΝα μου πεις άμα έχω αλλάξει
Να μου πεις άμα έχω αλλάξειΜια επαναληπτική συνεδρια, συντομα, θα σε συνεφερει
Πωωωω ρε μουνοκωλοτρυπιδα και σουπερ στησιμο.Να μου πεις άμα έχω αλλάξειβρήκα αυτή τη φωτογραφία
Η άμμος την υπολογίζεις????Πωωωω ρε μουνοκωλοτρυπιδα και σουπερ στησιμο.
Εκει στην παραλια θελω να σε γαμαω μωρό μου, με την αμμο να μου γαργαλαει τα αρχιδια