adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.726
Καλημερα μοντελα , βγαλε φωτο ορθια , με μινι φουστα ,γοβες , σαν πασαρελα , ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙΚαλημέρα Παππά!
Πάλι σου λέω αυτό το καλσόν είναι μεταξένιο και γυαλίζει που δεν φαίνεται στη φωτογραφία αυτό δεν φοράνε οι γιαγιάδες
Οι γυναίκες φοβούνται να το φοράνε γιατί δείχνει πιο χοντρά τα πόδια τους όταν γυαλίζει
οντως η κλασικη γοβα αξια ανεκτιμητη ..Να φοράς αυτά με ζαρτιερες κάλτσες και να σε έχω ορθια με το ένα πόδι σου πάνω στο τραπέζι...
Να είμαι από πίσω σου και να με κοιτάς.....
Φφφφφφφφ
Αλλά σαν την κλασική
γόβα στιλετο
τίποτα άλλο....
Εντάξει baby tomorrowΚαλημερα μοντελα , βγαλε φωτο ορθια , με μινι φουστα ,γοβες , σαν πασαρελα , ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ
Καλή ξεκούραση ΑντριάναΚαλά να περάσετε σήμερα όπου να στε
Εγώ νάνι
Ευχαριστώ baby θα ήθελα να πάω κάπου σήμερα αλλά δεν έχω τη δύναμηΚαλή ξεκούραση Αντριάνα
Το ίδιο και εγώ...Ο καιρός μας έχει κάνει έτσι...Ευχαριστώ baby θα ήθελα να πάω κάπου σήμερα αλλά δεν έχω τη δύναμη
Εγώ τα πεκινουαεγώ τα σκυλακια!!!
Δηλαδη σε ξεπατωσανε ???να προσεχεις !!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ baby θα ήθελα να πάω κάπου σήμερα αλλά δεν έχω τη δύναμη
ΠατουραΠωπω φωτεινό πάτο ξάπλωσα και εγώ
Η πιο ωραία και καθαρή κωλοτρυπιδα για γλυψιμο
Α κορίτσια βάλτε με και εμένα στην ομαδική σας στο viber... είμαι κουτσομπολης!!Καλησπέρα αντριαννα !
Σου χω στείλει και εγώ Viber και δεν το έχεις δει στο λέω γιατί είσαι λίγο παραπονιάρα.........