crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.471
Αχ Το λατρεύω αυτό ....τα ματια.
Νάνι νάνι νάνι
καλημέρα καυλιάρα γυναίκα
Αχ Το λατρεύω αυτό ....τα ματια.
Νάνι νάνι νάνι
Μια ώρα θέλω μόνο για να παίζω με το κωλαράκι σου.... Είσαι τρέλα
το καλυτερο εννοειται.Εξαρτάται τι ζώδιο είσαι!!
το καλυτερο εννοειται.
μονο αληθειες κυριε χορνυ μας, αφου με ξερετε οτι δε μασαω τα λογια μου και δεν παρεξηγουμαι.Νά τὴν πῶ τὴν κακία μου ἤ νά μήν τὴν πῶ καί νά φανῶ εὐγενής;
Μπορω να βαλω ολοι την παλάμη μεσα στο κολο σου?
.......δεν θα σας ρωτήσω τι ζώδιο είσαστε γιατι ειναι κατι πολύ προσωπικό!!το καλυτερο εννοειται.
καυλαρα σαν την Αντι, δε έχει υπάρξει άλλη 30 χρόνια.....πεθαίνεις πάνω στην κωλαρα της.....τι να λέμε τώρα, ανεπανάληπτηΜια ώρα θέλω μόνο για να παίζω με το κωλαράκι σου.... Είσαι τρέλα
είστε 30 χρόνια στον χώρο?καυλαρα σαν την Αντι, δε έχει υπάρξει άλλη 30 χρόνια.....πεθαίνεις πάνω στην κωλαρα της.....τι να λέμε τώρα, ανεπανάληπτη
πολυ ευγενια παρατηρω, αλλα για να μην κανουμε καταχρηση οπως σωστα γραφετε, δεχομαι και πμ... οπως μπορειτε να δειτε και εσεις, με ενα ΑΠΛΟ κλικ........δεν θα σας ρωτήσω τι ζώδιο είσαστε γιατι ειναι κατι πολύ προσωπικό!!
Μου είναι πολύ ευχάριστη η συζήτηση μαζί σας αλλά θα την αποφύγω γιατί δεν θέλω να φανεί ότι κάνω κατάχρηση στο νήμα της ανδριάνας δεν ειναι σωστο ....
Τα φιλια μου
Τα φιλιά μου και στην αντριαννα
τι θα γινη κυριε χορνη μας επιτελους ?Νά τὴν πῶ τὴν κακία μου ἤ νά μήν τὴν πῶ καί νά φανῶ εὐγενής;
Το χειρότερο ή το καλύτεροτι θα γινη κυριε χορνη μας επιτελους ?
εκανα σταση για να φουλαρω μπενζινα και ακομα περιμενω την κακια σας.
τοση ωρα περασε... ακομα ???
Εγώ με τον εαυτό μου δεν ταιριάζωπολυ ευγενια παρατηρω, αλλα για να μην κανουμε καταχρηση οπως σωστα γραφετε, δεχομαι και πμ... οπως μπορειτε να δειτε και εσεις, με ενα ΑΠΛΟ κλικ.
αν και δε νομιζω να εχει προβλημα η αγαπητη μας φιλη
τα φιλια μου επισης.
Αλλά με κάποιον δεν μπορώ να ζήσω και να προσέχουμε τα ζωάκια μας??Αντριανάρα μου, αλλο "γαμιεμαι" αλλο "παντρευομαι". Εσυ δεν εισαι για γαμο, εισαι για ανελεητο γαμησι
Αψμμμμείστε 30 χρόνια στον χώρο?
Σε αυτή τη σελίδα μαζευτήκαμε ένα ζώδιο.είστε 30 χρόνια στον χώρο?
Προσφέρομαι μ αρέσουν οι "γατούλες"Αλλά με κάποιον δεν μπορώ να ζήσω και να προσέχουμε τα ζωάκια μας??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αψμμμμ
εμεις δεν ειμαστε ζηλιαρηδες ομως.Εγώ με τον εαυτό μου δεν ταιριάζω
.. τότε και με εσένα δεν θα ταιριάξω ώστε έχεις πράσινο φως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα????Προσφέρομαι μ αρέσουν οι "γατούλες"
εμεις δεν ειμαστε ζηλιαρηδες ομως.
τα ξηροκαρπια μην τα αφησεις, παρτα για το δρομο... ειναι καλα λιπαρα