Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.074
- Πόντοι
- 201
Kana tetio vale!!!
Kana tetio vale!!!
Ο βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοιαKana tetio vale!!!
Που τα κρατάς αυτά θέλω να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν ένα χρόνο μάλλον δύοΟ βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια
Ο βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που τα κρατάς αυτά θέλω να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν ένα χρόνο μά
Εσυ βαλε γιατί τι έχει αλλάξει?Ο βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια βάλε και άλλα τέτοια
Που τα κρατάς αυτά θέλω να θυμηθώ τον εαυτό μου πριν ένα χρόνο μάλλον δύο
Έχω αλλάξει λίγο και το μαλλί μου και την έκφρασηΕσυ βαλε γιατί τι έχει αλλάξει?
Κουκλαρα....θεα.....ομορφη.......κοριτσαρος.
Αντε βαλε να δούμε
Σε περνω τηλλ δεν το σηκώνεις τι να κάνω θα τον παίξω για παρτη σουΈχω αλλάξει λίγο και το μαλλί μου και την έκφραση
Παίξε παίξε παίξε όπως πολύ κόσμος εγώ πάω να δω ταινίαΣε περνω τηλλ δεν το σηκώνεις τι να κάνω θα τον παίξω για παρτη σου
Βάλε κατι ομως!!Παίξε παίξε παίξε όπως πολύ κόσμος εγώ πάω να δω ταινία
Νάνι νάνι νάνι
Όπως πάντα καύλα!
δεν ήθελα να βγάλω αυτό σήμερα Αλλά άντε
Να πας να δεις Αβαταρ σε 3D στο σινεμα.Παίξε παίξε παίξε όπως πολύ κόσμος εγώ πάω να δω ταινία
Νάνι νάνι νάνι
Εγώ κοιτάω τους άντρες στο προσωπο στο χαμογελο τους ...Εσύ που ..?
?
αχ θα ταιριαξουμε τα δυο μας δηλαδηΕγώ κοιτάω τους άντρες στο προσωπο στο χαμογελο τους ...
Υπάρχουν κάποιοι άντρες που όταν χαμογελούν χαμογελούν και τα μάτια τους...........
Καλή ξεκούραση Αντριάνα μου
Εξαρτάται τι ζώδιο είσαι!!αχ θα ταιριαξουμε τα δυο μας δηλαδη
το χαμογελο και το ζωδιο λοιπον!!Εξαρτάται τι ζώδιο είσαι!!
Θα πάω με παρέα ή όχι τι λέτεΝα πας να δεις Αβαταρ σε 3D στο σινεμα.
Αχ Το λατρεύω αυτό ....τα ματια.Εγώ κοιτάω τους άντρες στο προσωπο στο χαμογελο τους ...
Υπάρχουν κάποιοι άντρες που όταν χαμογελούν χαμογελούν και τα μάτια τους...........
Καλή ξεκούραση Αντριάνα μου
Αντριανάρα μου, αλλο "γαμιεμαι" αλλο "παντρευομαι". Εσυ δεν εισαι για γαμο, εισαι για ανελεητο γαμησιΚι άλλα έχω και άλλα
Εγώ παντρεύομαι κάθε μέρα
Τκ ένα δεν αποκλείει το άλλο νομίζω!!Αντριανάρα μου, αλλο "γαμιεμαι" αλλο "παντρευομαι". Εσυ δεν εισαι για γαμο, εισαι για ανελεητο γαμησι