TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
απο μαλακιες διαβαζουμε πολλεςκαι οχι μονο λενε να ανεβαζουν μετα και ιατρικες εξετασεις
απο μαλακιες διαβαζουμε πολλεςκαι οχι μονο λενε να ανεβαζουν μετα και ιατρικες εξετασεις
καλο αλλα εγω εχω και αλλο ;)τασο το καινουργιο σημα το ειδες
Οι παλιοι που την ξερουμε απ το 16 την περνουμε σε αλλο τηλ , καυλαρος η Αντριαναρα τσοντι σκετο τις καυλημερες μου και σε ολους τους τρελιαρηδεςτελικα το τηλέφωνο της ειναι αυτο που γραφει κ στο προφιλ της? εχει αλλαξει?
και τώρα βαζειΕργαλείο που ξεχωρίζει για της επιδόσεις της. Κωλοτρυπιδα για όλες τις χρήσεις. Στα νιάτα της θ έβαζε φωτιές σε όλους τους παντρεμένους.
Εργαλείο που ξεχωρίζει για της επιδόσεις της. Κωλοτρυπιδα για όλες τις χρήσεις. Στα νιάτα της θ έβαζε φωτιές σε όλους τους παντρεμένους.
Εργαλείο που ξεχωρίζει για της επιδόσεις της. Κωλοτρυπιδα για όλες τις χρήσεις. Στα νιάτα της θ έβαζε φωτιές σε όλους τους παντρεμένους.
επαναλαμβανομαι ο τζωρτζης εχει πη τα πραγματα οπως ειναι εκανε το χομπι της επαγγελμα ;) σε ολα τα αλλα αλλα ειδικα στο πρωκτικο και στην πιπα η κυρια εχει παρει ντοκτωρα
τυπε εχει πλακωσει πολυ δουλεια που να προλαβει το κοριτσιΑντριανάρα ανέβασε το κωλί σου με καμία τάπα ...χάθηκες ρε παιδί...
εδο ιμε ιρθα πολα φιλια σε ολοις :-* :-*