apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.476
- Πόντοι
- 456
Μονο και μονο BILL !!!!!!!!! ( δευτερο σπιτι της ) !!!!!!!!!!!Σε ξενοδοχεία Πρίαμος κάνει ραντεβού η Αντριάννα η μόνο Μπιλ ?
Μονο και μονο BILL !!!!!!!!! ( δευτερο σπιτι της ) !!!!!!!!!!!Σε ξενοδοχεία Πρίαμος κάνει ραντεβού η Αντριάννα η μόνο Μπιλ ?
Άμα μου δείξει βίντεο από τον εαυτό του και είναι κάτι παραπάνω θα πάω και στο δικό το ξενοδοχείοΜονο και μονο BILL !!!!!!!!! ( δευτερο σπιτι της ) !!!!!!!!!!!
Αντίκα θα είναι τα δικά μου σε 30 χρόνια δηλαδή θα τα κρατήσω?Καλο μεσημερι , πριν 42 χρονια μονο βρακιες υπηρχαν στην αγορα , να τις κρατησεις εχουν ιστορικες αξιες ( αντικες ) ποτε δεν ξερεις τι αξια θα εχουν σημερα !!!!!!!!! χαχαχα
Φυσικά,αν και τα πριν 42 Χρόνια που εχω εγώ,μια χαρά φοριουνται και τώρα!Αντίκα θα είναι τα δικά μου σε 30 χρόνια δηλαδή θα τα κρατήσω?
Θα γράψω βιβλίο θα βγω στο government θα γίνω ΤσιτσιολίναΦυσικά,αν και τα πριν 42 Χρόνια που εχω εγώ,μια χαρά φοριουνται και τώρα!
Έχεις χιούμορΠολύ γουστάρω Cameron Diaz!!! Αυτή δεν είναι που μένει αξύριστη παντού;;;
Φοράς τίποτα από μέσα η μπα...;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έφαγα μύδια
Για να μου σηκώνεται η κλειτορίδα αύριο
Αχά ΧΑ αλήθεια ενδιαφέρομαι να το δω έχει κιτρινίζει ?????Βρακες για τους άσχετους
Στρινγκοβρακο φίλε, μαύρο αγορασμένο από ψαγμένο εσωρουχ αδικο στη Θησέως στην Καλλιθέα,εν έτει 1978!
Στο δείχνω οποτε γουσταρεις!
Βρε Εγώ φοράω Άρα δύσκολο μπορώ να βγάλω φωτογραφία γιατί δίπλα μου έχω ένα διάστρεμμα μένω ζευγάρι και αυτός έχει καρφωθεί στα μάτια μου να δει άμα τους
Γραφτον στο νινί σου κι αστον να κοιτάει.. Δώσε μας υλικό πριν μας στείλεις για νανι
Βρε Εγώ φοράω Άρα δύσκολο μπορώ να βγάλω φωτογραφία γιατί δίπλα μου έχω ένα διάστρεμμα μένω ζευγάρι και αυτός έχει καρφωθεί στα μάτια μου να δει άμα τους προσέχω
Ναι,λες και είχες πρόβλημα σηκωματος εσυ!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έφαγα μύδια
Για να μου σηκώνεται η κλειτορίδα αύριο
Είναι μαύρο,οπότε είναι σαν καινούριο!Αχά ΧΑ αλήθεια ενδιαφέρομαι να το δω έχει κιτρινίζει ?????
Ο ορισμός του θηλυκού, Μουνα.
Βρε Εγώ φοράω Άρα δύσκολο μπορώ να βγάλω φωτογραφία γιατί δίπλα μου έχω ένα διάστρεμμα μένω ζευγάρι και αυτός έχει καρφωθεί στα μάτια μου να δει άμα τους προσέχω
Περίμενε σε λίγο θα σου στείλω για νάνι με με στέλνεις ακόμα τόσο νωρίς
Αχχχχα... Να πάω τουαλέτα αλήθεια αλήθεια είναι τα μάτια τους παράνομο ζευγάρι είναι πως γίνεται είναι 45 χρόνων με ένα 15 χρονώνΓραφτον στο νινί σου κι αστον να κοιτάει.. Δώσε μας υλικό πριν μας στείλεις για νανι
Αυτό που λέμε πουροτεκνος!Αχχχχα... Να πάω τουαλέτα αλήθεια αλήθεια είναι τα μάτια τους παράνομο ζευγάρι είναι πως γίνεται είναι 45 χρόνων με ένα 15 χρονών
Θυμάμαι όταν ήμουνα λολίτα πώς προσπάθησε 40 43 χρόνων να με... Παραπλανεί
Τώρα όμως άμα μου τον έβλεπα αυτός άντρα θα τρελαινόμουν από την καύλα γκριζομάλλης σκληρό σώμα και πέτρα καβλί
[/QΑστείοΑυτό που λέμε πουροτεκνος!