billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Εσύ είσαι της υποταγής?Ε ναι ο παρθένος είναι λίγο βρώμικος το μυαλό άμα θέλει αλλά είναι τρεις είδους κάποιοι από αυτή είναι της υποταγής
Εγώ όχι!
Εσύ είσαι της υποταγής?Ε ναι ο παρθένος είναι λίγο βρώμικος το μυαλό άμα θέλει αλλά είναι τρεις είδους κάποιοι από αυτή είναι της υποταγής
Ωπα,σε συμπάθησα τώρα!!!
Με παρθένο γυναίκα έχω κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου!!!
[/QUOT α δηλαδή φοβόσουν από εμένα
Καλό βράδυ Μπέμπα!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νάνι νάνι νάνι καληνύχτα
Αχ χχα.... Από πολλές πλευρέςΓι'αυτό λένε ότι μετά τα σεξ εμείς οι παρθένοι βάζουμε πλυντήριο
Εγω εχω , αλλα θελω και αλλο , αυτο το μπλε να μου το κρατησεις , ευχαριστω !!!!!!!Ο έχω πολλά και προσπαθώ να βρω κάποιους να τα παίρνει για να μπορώ να αγοράζω και άλλα.
Αχχχχχα
9 / 9 / ............Και σαν εμένα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το χειρότερο
Συλλογή κάνεις?Εγω εχω , αλλα θελω και αλλο , αυτο το μπλε να μου το κρατησεις , ευχαριστω !!!!!!!
Απο την Αndrianna μονο και αυτο που και που , αλλα μονο οσοι παιρνουν γκροβερ , αρα εσυ γιοκ !!!Συλλογή κάνεις?
Άντε όνειρα γλυκάάντε νάνι
Εγώ όμως έχω από αυτήν που έπαιρνα Α level (είδες ο παλιός ορολογια) πριν 42 Χρόνια!!Απο την Αndrianna μονο και αυτο που και που , αλλα μονο οσοι παιρνουν γκροβερ , αρα εσυ γιοκ !!!
Μιλάμε διατριβή έχεις πάνω στο αιδοίο τής ΑνδριάναΠροτιμάει γαρίδες, αστακό και στρείδια!!! Θα αφήσεις το Σομελιέ να προτείνει κάτι σε κρασί επειδή είναι καλοκαίρι και ίσως χρειαστεί κάτι φρουτώδες χωρίς πολλά μπαχάρια στην επίγευση. Εξάλλου θα φανεί μετά στο squirting αν είναι βαρύ!!! Της αρέσει το σφυροκόπι στην κωλοτρυπίδα αλλά όχι τόσο πολύ το δάχτυλο!!! Στο γλειφομούνι να την πας αργά με σάλιο στην κλειτορίδα στην αρχή και μετά ασ'τη μόνη της να σε πνίξει στο χύσιμο. Να είσαι προσεκτικός με τα βυζιά της και όχι βίαιο mouthfuck!!! Μην ξεχάσεις το air condition στους 18 βαθμούς!!!
Πολύ γουστάρω Cameron Diaz!!! Αυτή δεν είναι που μένει αξύριστη παντού;;;Με cameron diaz?
Εγώ ξέρω ότι είναι ακόμα και τωραΠολύ γουστάρω Cameron Diaz!!! Αυτή δεν είναι που μένει αξύριστη παντού;;;
Καλο μεσημερι , πριν 42 χρονια μονο βρακιες υπηρχαν στην αγορα , να τις κρατησεις εχουν ιστορικες αξιες ( αντικες ) ποτε δεν ξερεις τι αξια θα εχουν σημερα !!!!!!!!! χαχαχαΕγώ όμως έχω από αυτήν που έπαιρνα Α level (είδες ο παλιός ορολογια) πριν 42 Χρόνια!!
Βρακες για τους άσχετουςΚαλο μεσημερι , πριν 42 χρονια μονο βρακιες υπηρχαν στην αγορα , να τις κρατησεις εχουν ιστορικες αξιες ( αντικες ) ποτε δεν ξερεις τι αξια θα εχουν σημερα !!!!!!!!! χαχαχα
Tony !!! σταματαμε εδω οχι γιατι δεν θελω , αλλα εδω ειναι το νημα της Αντριαννας , ευχαριστω !!!!Βρακες για τους άσχετους
Στρινγκοβρακο φίλε, μαύρο αγορασμένο από ψαγμένο εσωρουχ αδικο στη Θησέως στην Καλλιθέα,εν έτει 1978!
Στο δείχνω οποτε γουσταρεις!