Εγω εχω μεινει sto 673 εποχες under..αυτο που τελειωνει σε 785
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Εγω εχω μεινει sto 673 εποχες under..αυτο που τελειωνει σε 785
στο τηλ που εχει μπορουμε να την βρουμε η αλλαξε;;
οκ μαγκες ευχαριστω πιστευω να αξιζει ο κοπος που θα ερθω απο πατρα για την αντριαννα
χαχαχα ναι φιλε μου θα διανυκτερευσω και αν μου αρεσει θα την παρω και δευτερη φορα..ερχομαι που ερχομαι ας την τιμησω
Το κιν παντως ειναι κλειστο ακομα...
αξίζει φίλε για τα δικά μου δεδομένα, απλά βγάλε και μια δ/ν στην πρωτεύουσα γιατί χλωμο σε βλέπω να γυρνάς αυθημερόν Πάτρα μετα από πήδημα με την Ανδριαννα..![]()
![]()
Μην τον τρομαζεις και παει με το κουτι πρωτων βοηθειων μαζι![]()
τυπε απο αυριο παρε σημερα δεν δουλευει οπως ειπαν και οι συναγωνιστρς ποιο πανωτο τηλ ακομα κλειστο το εχει
ρε την πηρες ξερω ειναι εν ενεργειακαι δε χτυπαει το τηλεφωνο με πνιγει το παραπονο
μήπως σε μπλόκαρε...?και δε χτυπαει το τηλεφωνο με πνιγει το παραπονο
και δε χτυπαει το τηλεφωνο με πνιγει το παραπονο
Στείλε pm στον Καρυπιδη man, αυτός μαναντζαρει, λύνει και δένει.
ρε συ Τάσσος ξέρεις τι παίζει με το κιν. τιΣ σε 785 το έχει κλειστό.μήπως έχει άλλο ή δεν ξεκίνησε ακομαρε την πηρες ξερω ειναι εν ενεργεια
εγω ασφαλισμενος στον ογα ειμαιρε συ Τάσσος ξέρεις τι παίζει με το κιν. τιΣ σε 785 το έχει κλειστό.μήπως έχει άλλο ή δεν ξεκίνησε ακομα![]()
![]()