Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Δεν πειράζει.Δεν ήθελε baby δεν φταίω εγώ
Με τη Νατάσα ήσουν? Δεν ήθελε δλδ? Τα αξεσουάρ παιδιά δεν είναι να τα κοιτάμε αλλά να τα χρησιμοποιούμε.
Δεν πειράζει.Δεν ήθελε baby δεν φταίω εγώ
Πρέπει να δόσεις δουλειά στα Λιγουρία ηδονοβλεψίες να σε κάνουμε βασίλισσα της ηδονής τώρα που έρχεται το καλοκαίρι έλα σε καμία παραλία με να δούμε και εμείς άνθρωποι χαραΑχχχχχαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κάθομαι στο λόμπι
Μόνο δωμάτιο κατευθείανΑχχχχχαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κάθομαι στο λόμπι
Mε την Έλενα 110 θα έκανες γιατί ντρέπεται να το ζητήσειΘα έκανα μία παρτούζα μαζί της
Μου θυμίζουν γαλοπούλα τα ποδαράκια σου
Νατάσα μωρό μου από το βίντεοΔεν πειράζει.
Με τη Νατάσα ήσουν? Δεν ήθελε δλδ? Τα αξεσουάρ παιδιά δεν είναι να τα κοιτάμε αλλά να τα χρησιμοποιούμε.
Και 2 μην σου πωΘα έκανα μία παρτούζα μαζί της
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω αλλά πλέον δεν εκφράζουν οι παρτούζες με γυναίκεςMε την Έλενα 110 θα έκανες γιατί ντρέπεται να το ζητήσει
Δυο άντρες μήπως;;;Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω αλλά πλέον δεν εκφράζουν οι παρτούζες με γυναίκες
Νατάσα
ΝατάαααασιΙιιιιααααα Φρουμ ΡΑΑΑΣΙΑβυζου μεγαλη η νατασια λετε να την φερει κανα γραφειο χαχαχαχ
Για εμάς στον βορρά ίσως πρέπει να γίνει μια εξαίρεσηΔυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω αλλά πλέον δεν εκφράζουν οι παρτούζες με γυναίκες
Νατάσα
Καλησπερα στην ομορφη παρεαMε την Έλενα 110 θα έκανες γιατί ντρέπεται να το ζητήσει
Αυτό το κάνω χρόνια και γουστάρωΔυο άντρες μήπως;;;
natasha... laaast yearΔυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω αλλά πλέον δεν εκφράζουν οι παρτούζες με γυναίκες
Νατάσα
Πρεπει νσ ταιριαζετε κιολας. Διαφορετικα θα δεν θα παει καλα.Καλησπερα στην ομορφη παρεα
Το εχω αναφερει πολλες φορες οτι με την αντρι ειμαστε φιλες και δεν ντρεπομαι να ζητησω κατι !!!!
( μονο ντροπαλη δεν ειμαι )
Χα χα χα χα χα χα
Τα φιλια μου ......
Ελάτε Βόρεια να ψυρισεΚαλησπερα στην ομορφη παρεα
Το εχω αναφερει πολλες φορες οτι με την αντρι ειμαστε φιλες και δεν ντρεπομαι να ζητησω κατι !!!!
Χα χα χα χα χα χα
Τα φιλια μου ......
@adriannaxxxΚαλησπερα στην ομορφη παρεα
Χα χα χα χα χα χα
Τα φιλια μου ......
το χρημα δεν ειναι το παν φιλε χαχαχχαχαχαχαΕλάτε Βόρεια να ψυρισε
@adriannaxxx
@Ελενα110
Γιατί δεν κάνετε ένα Τουρ Θεσσαλονίκη να μας αδειάσετε τις Τσέπες;
ΕτσιιιιιιιΑυτό το κάνω χρόνια και γουστάρω