gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.635
- Πόντοι
- 4.696
Αγαπη μου αξιοπιστη (με αν μπροστα) ξερεις εσυ τι θα κανεις... αν ειναι πολλα δωσε ρεσταGary ντάκος
Ε όχι και τσουβάλια
Αγαπη μου αξιοπιστη (με αν μπροστα) ξερεις εσυ τι θα κανεις... αν ειναι πολλα δωσε ρεσταGary ντάκος
Ε όχι και τσουβάλια
Δεν πιστευω πουστη λογια και πουτανας μοιρολογιαGary ντάκος τα δίνανε τα δίνανε και στα κότερα δεν πήγα ποτέ
Αυτος ειναι ο φιλαρακος;
Τι να κανουμε να στειλουμε λεφτα για το super market???? ΧαχαχαχαΠάω για ψώνια παρακαλώ βοήθεια, ς????
Κανε μια προσπαθεια και θα το βρεις ευκολα.Το τηλέφωνό σου;;
Το σημαντικότεροκαι αξιοπιστη !!!!
FARAW μερικες φορές ο υπερβαλλον ζήλος μας παρασέρνει, με αυτό που έκανες είναι σαν να αναρτησες τηλέφωνο δημόσια, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες του site, θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο που οι επισκέπτες δεν μπορούν να βλέπουν τα πάντα.
εεεε ενταξει εισαι υπερβολικος !!! τωρα θυμηθηκαμε τους κανονες του siteFARAW μερικες φορές ο υπερβαλλον ζήλος μας παρασέρνει, με αυτό που έκανες είναι σαν να αναρτησες τηλέφωνο δημόσια, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες του site, θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο που οι επισκέπτες δεν μπορούν να βλέπουν τα πάντα.
Τζον ΠΑΟΚ εδώ είσαι
Να πεις ο,τι θέλεις φτάνει να είσαι πιο προσεκτικός σ'αυτα που διαβάζεις, ΜΟΝΟ τα μέλη μπορούν να δουν τι γράφουν τα υπόλοιπα μέλη στην υπογραφή τους, ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, αυτό επεσήμανα και τίποτα παραπάνω.Αὐτή ἡ φωτογραφία φίλε εἶναι ἀπό πόστ τῆς Ἀντριάννας στὸ νῆμα της! Δηλ. ἐδῶ πέρα! Κάτω ἀπό κάθε πόστ της ἐδῶ στὸ νῆμα εἶναι τὸ τηλέφωνό της. Ἑπομένως πῶς εἶναι ἀνήθικο καί παράνομο αὐτό ποὺ κάνει ὁ φαραώ;;;!! Μή λές μήν-πῶ-τί!!
Ενταξει αν είναι έτσι, ζητάω δημόσια συγγνώμη από όσους ενοχλήθηκαν......εεεε ενταξει εισαι υπερβολικος !!! τωρα θυμηθηκαμε τους κανονες του site
οχι φιλε τη συγνωμη , εγω προσωπικα δεν ενοχληθηκα καθολου χαχαχαΕνταξει αν είναι έτσι, ζητάω δημόσια συγγνώμη από όσους ενοχλήθηκαν......
ναι ετσι ειναι . αξιοπιστη!!Καλησπέρα,
Μέχρι τώρα ήξερα ότι οι επισκέπτες βλέπω με το κινητό μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλέπουν