Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Μας κολασες βραδιάτικα!!!
Μας κολασες βραδιάτικα!!!
Ανεβαίνεις Βόρεια;Φεύγω.... φεύγω... πάω στα χιόνι?????
????εγγυηση το κοριτσι ... αξιοπιστη!!!! . μπραβο -μπραβο!!!!
εγγυηση το κοριτσι ... αξιοπιστη!!!! . μπραβο -μπραβο!!!!
Παίχτηκε τίποτα βρε παιδιά?
Νωρίς ακόμανανιιι
Καλά νά περάσης καί προσοχή!Κυριακή ???????????
Εγγύηση!!!
ξυρισε ΚΑΙ το μουνι ΚΑΙ το μαλλι τοτενες.Όταν το μουνι μου βγάλει καστανή τρίχα
Ελάτε βόρεια να μαζέψετε όλο το Μαρούλι.Από το άλλο χρόνο ???????
Εχεις απιστευτη κωλαρα , αυτα τα προστυχα σε μενα δεν τα φοραγες αχ θα τρεξω να σε βρω μολις επιστρεψωποπο κολάρα που έχω...δεν ήξερα ότι την έχω
να ανεβασεις κριτικη φιλε !!! ειναι καλη φασηΚαλησπέρα Κύριοι !!!
Καλησπέρα σας ... Με την Αντριαννα έχουμε μιλήσει τα τελευταία χρονια πάνω από 10 φορες για να κάνουμε συνάντηση ... Και οσες φορες ηρθα στην Αθηνα και στην Περιοχη μου οταν εκανε Διακοπες !!! Την Κυριακη μιλησαμε 3 φορες στο τηλ οπου την 3η φορα μιλουσαμε για αρκετη ωρα και την Προσκαλεσα να ερθει για Δειπνο στο ξενοδοχειο μου (Δεν παω ποτε στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης μενω παντα σε Ξενοδοχεια 5 αστερων γιατι το εχω ΒΙΤΣΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ) Η Κοπελα μαλλον εχει προαισθημα μαλλον οταν ακουει τον συνομιλητη καταλαβαινει και τι περιπου αντρας ειναι .... Φιλοι μου τελικα δεχτηκε και ηρθε στο Ξενοδοχειο μου ... Κατεβηκα κατω την πηρα και ανεβηκαμε στο δωματιο
Στην Σουιτα μου την περιμεναν 2 μπουκαλια Λευκο κρασι Γαριδομακαροναδα γλυκα και διαφορα αλλα η διαρκεια στην Αρχη του ραντεβού είχε κανονιστεί για 2 ωρες φιλοι μου αλλα εκατσε ενα 4ωρο ....
Οι Υπηρεσιες τις εξαιρετικες ολα τα εχετε πει δεν μπορω να ανεφερω κατι παραπανω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μπορει να σε Ψιλολογήσει και να ξερετε ρε φιλοι μου οποια γυναικα και αν ειναι οτι δουλεια και αν κανει αν εισαι ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ κερδιζεις ....
ΥΓ1. Πολλοι θα πειτε οτι αποκλειεται να εφυγε απο τα ξενοδοχεια που εργαζεται ... Ρωτηστε την
ΥΓ2. Ευχομαι να εχετε ολοι υγεια και καλες γιορτρες
Αντριαννα Ξερεις .....την Επομενη εβδομαδα τα λεμε στην Χωρα σου !!!
Από τις ωραιες φωτό του θρεντποπο κολάρα που έχω...δεν ήξερα ότι την έχω
Φίλε Makemyday, συμφωνώ απόλυτα για την παρατήρηση σου περί της Αντριαννας (στο ότι μπορεί να ψυχολογησει καποιον) και για την ευγένεια.Καλησπέρα Κύριοι !!!
Καλησπέρα σας ... Με την Αντριαννα έχουμε μιλήσει τα τελευταία χρονια πάνω από 10 φορες για να κάνουμε συνάντηση ... Και οσες φορες ηρθα στην Αθηνα και στην Περιοχη μου οταν εκανε Διακοπες !!! Την Κυριακη μιλησαμε 3 φορες στο τηλ οπου την 3η φορα μιλουσαμε για αρκετη ωρα και την Προσκαλεσα να ερθει για Δειπνο στο ξενοδοχειο μου (Δεν παω ποτε στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης μενω παντα σε Ξενοδοχεια 5 αστερων γιατι το εχω ΒΙΤΣΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ) Η Κοπελα μαλλον εχει προαισθημα μαλλον οταν ακουει τον συνομιλητη καταλαβαινει και τι περιπου αντρας ειναι .... Φιλοι μου τελικα δεχτηκε και ηρθε στο Ξενοδοχειο μου ... Κατεβηκα κατω την πηρα και ανεβηκαμε στο δωματιο
Στην Σουιτα μου την περιμεναν 2 μπουκαλια Λευκο κρασι Γαριδομακαροναδα γλυκα και διαφορα αλλα η διαρκεια στην Αρχη του ραντεβού είχε κανονιστεί για 2 ωρες φιλοι μου αλλα εκατσε ενα 4ωρο ....
Οι Υπηρεσιες τις εξαιρετικες ολα τα εχετε πει δεν μπορω να ανεφερω κατι παραπανω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μπορει να σε Ψιλολογήσει και να ξερετε ρε φιλοι μου οποια γυναικα και αν ειναι οτι δουλεια και αν κανει αν εισαι ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ κερδιζεις ....
ΥΓ1. Πολλοι θα πειτε οτι αποκλειεται να εφυγε απο τα ξενοδοχεια που εργαζεται ... Ρωτηστε την
ΥΓ2. Ευχομαι να εχετε ολοι υγεια και καλες γιορτρες
Αντριαννα Ξερεις .....την Επομενη εβδομαδα τα λεμε στην Χωρα σου !!!
Αυριο φευγει το κοριτσι. Κλεισε σημερα αλλιως το 2022.Καλησπέρα Αντριάνα ,μόλις μίλησα με ένα φίλο από Θεσσαλονίκη και με παρότρυνε να επικοινωνήσω μαζί σου.Θα μπορούσαμε να βρεθούμε στα κοντά?
Πώς φίλε?Αυριο φευγει το κοριτσι. Κλεισε σημερα αλλιως το 2022.