argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.882
- Πόντοι
- 9.297
Μαζι σου..Μόνο εγώ επικεντρόνομαι στα πατουσάκια της αντί για την κωλάρα της?
Μαζι σου..Μόνο εγώ επικεντρόνομαι στα πατουσάκια της αντί για την κωλάρα της?
Οταν εχεις ορεξη μωρο μου, τοτε ολοι εμεις χαιρομαστε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεδία εχω όρεξη πολύ αυτές μέρες
Για βίντεο
Niccolo Paganini - 24 Caprices...... Masterpiece και το βιολί και το κορίτσι!!! Keep on rocking baby!Σε ποιον αρέσει η βιολί???
Σε,μενα...??
Οοο τανκςΤο σώμα σου αν δεν αγγίξω θα μείνει απωθημένο, τόσο εύκολα κρατάς τον κόσμο καυλωμένο!
ωραία μουσική
Πεδία εχω όρεξη πολύ αυτές μέρες
Για βίντεο
πού εξω; σεξ στην υπαιθρο;...Καλησπέρα...είμαστε έξω...κατάλαβα!Αμα είστε πίσω από την οθόνη δεν παμε καλά
Ήταν ορεα μέρα ??να είμαστε έξω με γκόμενές..οχι εγω...??εσείς ?!πού εξω; σεξ στην υπαιθρο;...
γυρισαμε τωρα ενταξει ολα καλα χαχαχχχαΉταν ορεα μέρα ??να είμαστε έξω με γκόμενές..οχι εγω...??εσείς ?!
Και εσύ γκομενα και μάλιστα γκομεναρα!!!Ήταν ορεα μέρα ??να είμαστε έξω με γκόμενές..οχι εγω...??εσείς ?!
Γιατί μόνο εμείς??Ήταν ορεα μέρα ??να είμαστε έξω με γκόμενές..οχι εγω...??εσείς ?!
καποιοι εχουν μπερδεψει το 'dirty fuck&talk' με την πραγματική βρωμα και δυσωδία και την Aventus με το Ave Maria...Παιδιά, καλησπέρα, κανω χρόνια αυτή τη δουλειά, έχω γνωρίσει κόσμο πολύ ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά μερικοί....κάνουν τα δωμάτια θάλαμο αερίων!!!????
Αν πλένονται και ακόμα βρωμάνε ας πάνε σε γιατρό να δούνε τι γίνεται με τούς αδένες τούς ???ααα και με ορμόνες τούς
Δεν είναι Άουσβιτς το δωμάτιο!!!????
Πρέπει να κυκλοφορώ με κάτι σαν οξυγόνο στης πλάτες μόυ????????????
Δεν μπορώ έκλαψα ?Παιδιά, καλησπέρα, κανω χρόνια αυτή τη δουλειά, έχω γνωρίσει κόσμο πολύ ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά μερικοί....κάνουν τα δωμάτια θάλαμο αερίων!!!????
Αν πλένονται και ακόμα βρωμάνε ας πάνε σε γιατρό να δούνε τι γίνεται με τούς αδένες τούς ???ααα και με ορμόνες τούς
Τι τραβάτε κι εσείς όμως. Η περιγραφή για πολλά like!Παιδιά, καλησπέρα, κανω χρόνια αυτή τη δουλειά, έχω γνωρίσει κόσμο πολύ ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά μερικοί....κάνουν τα δωμάτια θάλαμο αερίων!!!????