Δν έχω ρε και γαμαω. Τώρα μου κόλλησε αυτή τι θες;Μας ζάλισες. Έχεις λεφτά; Πηδάς. Δεν έχεις; Χεράκι και τρομπίτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καληνύχτα και νάνι αφραγκατη πλακιτσα και αναμενωΑδε νανιιιι
Δν έχω ρε και γαμαω. Τώρα μου κόλλησε αυτή τι θες;Μας ζάλισες. Έχεις λεφτά; Πηδάς. Δεν έχεις; Χεράκι και τρομπίτσα
Καληνύχτα και νάνι αφραγκατη πλακιτσα και αναμενωΑδε νανιιιι
Εεεε νανιιιιΜας ζάλισες. Έχεις λεφτά; Πηδάς. Δεν έχεις; Χεράκι και τρομπίτσα
Εγω άφραγκατη??? Αχ ναι φουλΔν έχω ρε και γαμαω. Τώρα μου κόλλησε αυτή τι θες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καληνύχτα και νάνι αφραγκατη πλακιτσα και αναμενω
Εγω άφραγκατη??? Αχ ναι φουλ
Πιαστε τοιχο, κυριοι. Μεγαλος γαμιας μπηκε στο σαητ.Βρε μωρό θέλω να σου γαμησω το στόμα μέχρι να χυσω και αφού γλυψεις να αρχίζω να παίζω με την μουναρα σου. Να στον καρφώσω βαθιά και να βαράω σαν πυροβόλο μέχρι να ξεκολλήσουν οι βυζαρες σου. Και μετά να σε γαμησω σε οποια στάση γουστάρεις μέχρι να γεμίσεις την πουτσα μου χυσια ρε μωρό.
Αντέ γιατί ξεκίνησα ρομαντικός και μου έβγαλες τον κακό μου εαυτό. Και άμα θες φράγκα θα σε ξαναγαμησω από το στόμα και πάλι από την αρχή έτσι για να γουστάρουμε..
Τραβα μια παχια τωρα να ηρεμησειςΒρε μωρό θέλω να σου γαμησω το στόμα μέχρι να χυσω και αφού γλυψεις να αρχίζω να παίζω με την μουναρα σου. Να στον καρφώσω βαθιά και να βαράω σαν πυροβόλο μέχρι να ξεκολλήσουν οι βυζαρες σου. Και μετά να σε γαμησω σε οποια στάση γουστάρεις μέχρι να γεμίσεις την πουτσα μου χυσια ρε μωρό.
Αντέ γιατί ξεκίνησα ρομαντικός και μου έβγαλες τον κακό μου εαυτό. Και άμα θες φράγκα θα σε ξαναγαμησω από το στόμα και πάλι από την αρχή έτσι για να γουστάρουμε..
Τύπε πρέπει να σαι το alter ego του tsolias21, είναι ο Wingman σουΒρε μωρό θέλω να σου γαμησω το στόμα μέχρι να χυσω και αφού γλυψεις να αρχίζω να παίζω με την μουναρα σου. Να στον καρφώσω βαθιά και να βαράω σαν πυροβόλο μέχρι να ξεκολλήσουν οι βυζαρες σου. Και μετά να σε γαμησω σε οποια στάση γουστάρεις μέχρι να γεμίσεις την πουτσα μου χυσια ρε μωρό.
Δν γνωρίζω δν απαντωΤύπε πρέπει να σαι το alter ego του tsolias21, είναι ο Wingman σου
Εκείνος προετοιμάζει τη φάση και συ στήνεις το παιχνίδι ... άχαστο δίδυμο σαν Maverick - Goose
Under the radar ... stealthΔν γνωρίζω δν απαντω
Δρω μόνος μου. Αυτό το μονοπάτι δν έχει παρέα.Under the radar ... stealth
Μας ζάλισες. Έχεις λεφτά; Πηδάς. Δεν έχεις; Χεράκι και τρομπί
χαχα δεν ειναι ετσι μαγκα ... εχεις λεφτα ? γαμας οτι γουσταρεις οχι οτι σου μοστραρουν ....?Μας ζάλισες. Έχεις λεφτά; Πηδάς. Δεν έχεις; Χεράκι και τρομπίτσα
?????Αντέ νάνι με τα βίντεο και τις φώτο και άστε εμένα.
Δν μου απάντησες στο δικό μ μυνημα κουκλα
Με εσάς π έμπλεξε λογικο
Λάθος είπε..όχι..σωστός ο Λιόνχαχα δεν ειναι ετσι μαγκα ... εχεις λεφτα ? γαμας οτι γουσταρεις οχι οτι σου μοστραρουν ....?
Κεφάτος και αυτός για τον εαυτό του...νανιιι
ναι ,οχι , λαθος ,σωστο ....Λάθος είπε..όχι..σωστός ο Λιόν
Με έχεις καυλωσει απίστευτα. Πες μου τι πρέπει να κάνω για να σε έχω έστω και για λίγη ώρα δικιά μΛάθος είπε..όχι..σωστός ο Λιόν
Φ ....νανιναι ,οχι , λαθος ,σωστο ....
εχω δικια μου αποψη την εγραψα και δεν συμμετεχω αλλο... γεια χαρα !!!
Μάλλον ????Πιαστε τοιχο, κυριοι. Μεγαλος γαμιας μπηκε στο σαητ.