adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.928
Αμα σ πω ξέρω π διακοπαρειςνανιιιι
Έχω πάει προς Καλαμάτα είναι κάτσε θα μ έρθει το μέρος και θα το πω αν με αφήσει η κοπέλα να το πωΑμα σ πω ξέρω π διακοπαρεις
Ήμουν τεχνολογική δν ξέρω καθαρευουσαα) Ἔλεος μέ τὸ κόψιμο τῶν φωνηέντων: κάποιοι εἴμαστε γεροξεκούτηδες! β) Δέν εἶναι ἑλληνικά αὐτά
Έχω πάει προς Καλαμάτα είναι κάτσε θα μ έρθει το μέρος και θα το πω αν με αφήσει η κοπέλα να το πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήμουν τεχνολογική δν ξέρω καθαρευουσα
Να το πω να δω αν έπεσα μέσα;
Που?
ΠεςΝα το πω να δω αν έπεσα μέσα;
Κοa Beach. Αχ να σε έβλεπα να στν έπεφτα και ας μου έριχνες χυλόπιτα. Είμαι σίγουρος θα είσαι πανέμορφη και στο πρόσωπο όπως μ αρέσει. Το βρήκα η ούτε καν;
Οχι,οχι...έχει άραβες..δεςΚοa Beach. Αχ να σε έβλεπα να στν έπεφτα και ας μου έριχνες χυλόπιτα. Είμαι σίγουρος θα είσαι πανέμορφη και στο πρόσωπο όπως μ αρέσει. Το βρήκα η ούτε καν;
Αχ να ήμουν άραβας... Πως μπορούμε να οδηγηθουμε στν καρδιά σ; ποιος είναι ο δρόμος; γιατί από φράγκα δν παίζει κούκλα μ.Οχι,οχι...έχει άραβες..δες
καλημέρα...καλησπέρα σας...να τοοοο ????πριν 2 εβδομάδες
Μόνο εγώ επικεντρόνομαι στα πατουσάκια της αντί για την κωλάρα της?
Που?
Αχ με γράφεις και δν μπορώ. Πρόσεχε εκεί στα ξένα. Οι άραβες είναι φραγκατοι αλλά άγριοι όχι σαν και εμάς εραστές. Να προσέχεις και να είσαι ευτυχισμενηΕίσαι από τις γυναίκες π δέχομαι θέλω να μείνουμε φιλοι
Μοντέλο με πίσω κίνηση!!!
??????
Βαλε κελεμπία ?????????Αχ να ήμουν άραβας... Πως μπορούμε να οδηγηθουμε στν καρδιά σ; ποιος είναι ο δρόμος; γιατί από φράγκα δν παίζει κούκλα μ.
Και εσυ μπουργκα !!!!!! χαχαχΒαλε κελεμπία ?????????
Είχες δεν είχες μας τον έφτιαξες τον πουτσο βραδιάτικα ...
???????Αχ με γράφεις και δν μπορώ. Πρόσεχε εκεί στα ξένα. Οι άραβες είναι φραγκατοι αλλά άγριοι όχι σαν και εμάς εραστές. Να προσέχεις και να είσαι ευτυχισμενη