Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.763
- Πόντοι
- 29.667
Καυλιαρα γυναίκα!!!και για να μη στραβωλαιμιασουμε
Καυλιαρα γυναίκα!!!και για να μη στραβωλαιμιασουμε
διαφημιση στο bill κανεις ?τη κρύβω??
Καυλα ?τη κρύβω??
????τη κρύβω??
Και Μάντισον?Παιδιά, καλησπέρα!!!Αμα μπορέσω έρχομαι παντού
Πρέπει πάντα να ακολουθούμε το ένστικτο μας....κ ας κάνει λάθος καμία φορά.... ΝεΧτ ταιμ μπέιμπιΠριν 3 μέρες μου έτυχε να καταλάβω κάτι ότι πρέπει να ακολουθώ το ένστικτο μου!!! Ακούγοντας φωνή από το τηλέφωνο την οποία ανήκει σε μίζερο άνθρωπο... το ένιωσα.. Δεν έπρεπε να κλησω το ραντεβου για να διαπιστώσω ότι αυτός είναι βρωμιαρης και του αρέσει και ας μην το ξέρει και να μην το έχει καταλάβει!!!Χαζή που είμαι....σορι
Πριν 3 μέρες μου έτυχε να καταλάβω κάτι ότι πρέπει να ακολουθώ το ένστικτο μου!!! Ακούγοντας φωνή από το τηλέφωνο την οποία ανήκει σε μίζερο άνθρωπο... το ένιωσα.. Δεν έπρεπε να κλησω το ραντεβου για να διαπιστώσω ότι αυτός είναι βρωμιαρης και του αρέσει και ας μην το ξέρει και να μην το έχει καταλάβει!!!Χαζή που είμαι....σορι
Κριμα γιατι εσυ σπανια πεφτεις εξω στο ενστικτο σου , προς γνωση και συμμορφωση ,την αλλη φορα βαλτω να δουλεψει πιο καλα και οχι παρορμητικα !!!!!!!!Πριν 3 μέρες μου έτυχε να καταλάβω κάτι ότι πρέπει να ακολουθώ το ένστικτο μου!!! Ακούγοντας φωνή από το τηλέφωνο την οποία ανήκει σε μίζερο άνθρωπο... το ένιωσα.. Δεν έπρεπε να κλησω το ραντεβου για να διαπιστώσω ότι αυτός είναι βρωμιαρης και του αρέσει και ας μην το ξέρει και να μην το έχει καταλάβει!!!Χαζή που είμαι....σορι
Φίλε γυναικείο ένστικτο δεν είναι αυτό που βγαίνεις μαλάκας πριν καν το κερδίσεις με την αξία σου ;;;Κριμα γιατι εσυ σπανια πεφτεις εξω στο ενστικτο σου , προς γνωση και συμμορφωση ,την αλλη φορα βαλτω να δουλεψει πιο καλα και οχι παρορμητικα !!!!!!!!
Και ναι και οχι , εξαρτατε απο ποσο εκτιμας την καθε περιπτωση συμφωνα με το ενστικτο σου !!!!!!!!Φίλε γυναικείο ένστικτο δεν είναι αυτό που βγαίνεις μαλάκας πριν καν το κερδίσεις με την αξία σου ;;;
Από ότι καταλαβαίνω οχιΚαλησπέρα εχεις δικό σου χώρο;;
Μεζονέτα στην Εκάλη δίπλα δίπλα με τον Ανδρέα ΠαπανδρέουΚαλησπέρα εχεις δικό σου χώρο;;
Ποιό καυτη δεν γίνεται.Οχχχ,νανι