adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 88.244
εεεε τότε..ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩΩΩότι ανακάλυψα πολύ...μουνιΝα ξέρετε αυτί που περιμένουν μονο σεξ στα βίντεο μου θα τούς απογοήτευση ότι θα το κάνω πιο σπάνια...ανακαλύπτω πολύ μου λένε...
Τι ανακαλυπτεις δηλαδη?
Κολο...χαψα
Χαχαχα μα μουνι και κωλο θελουμε να βλεπουμε.
Γιατι δεν σε διορθωνει κανεις να ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ) θελεις να πεις !!!!!!!εεεε τότε..ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩΩΩότι ανακάλυψα πολύ...μουνιΝα ξέρετε αυτί που περιμένουν μονο σεξ στα βίντεο μου θα τούς απογοήτευση ότι θα το κάνω πιο σπάνια...ανακαλύπτω πολύ μου λένε...
Τι ανακαλυπτεις δηλαδη?
Κολο...χαψα
Χαχαχα μα μουνι και κωλο θελουμε να βλεπουμε.
ότι ανακάλυψα πολύ...μουνιΝα ξέρετε αυτί που περιμένουν μονο σεξ στα βίντεο μου θα τούς απογοήτευση ότι θα το κάνω πιο σπάνια...ανακαλύπτω πολύ μου λένε...
Τι ανακαλυπτεις δηλαδη?
Κολο...χαψα
Γιατί είσαι στη κούνα, Τάσο???
Κωλαρα για γλυψιμο μωρη καυλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχμμμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχμμμ
Γιατί όταν πηδάει, κουνάει.Γιατί είσαι στη κούνα, Τάσο???
ρε φιλαρακι λεςαμα ειμασταν αθηνα να μην το καναμε??δυστυχως ειμαστε (καποιοι τουλάχιστον) μακρια και δεν προβλεπεται ταξιδι συντομαρε σεις αχόρταγοι...Όλο ζητάτε! Και μιλάμε από τα πιο ενεργά κορίτσια με βίντεο και φώτο και απόλα ! Γιατί δεν κλείνετε μία ωρίτσα να τα δείτε όλα...Δεν θα σας κοστίσει και μια περιουσία και θα αξίζει τον κόπο...Ε βγάλτε και 10 φωτό και 3 βίντεο και ας τα έχετε ...Στο αρχείο σας....
Είναι και αυτή η άτιμη η καραντίνα που δυστυχώς υπάρχει. Έχεις δίκιο φίλε μου.ρε φιλαρακι λεςαμα ειμασταν αθηνα να μην το καναμε??δυστυχως ειμαστε (καποιοι τουλάχιστον) μακρια και δεν προβλεπεται ταξιδι συντομα
Γιατί όταν πηδάει, κουνάει.
τι να κανω με την καραντινα εγινα κουνιστοςΓιατί είσαι στη κούνα, Τάσο???
Πάτα το απάντηση κάτω δεξιά.Αχαχα
Πος γίνεται παράθεση???
Οκ?Πάτα το απάντηση κάτω δεξιά.