adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.712
Δεν ξέρω να κάνω παράθεση
Αγάπη...ΜΟΝΟ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑ..
και λεφτα για να σε βλεπουμε και απο κοντα
χαχαχα καλα τα λες !!
χαχαχα καλα τα λες !!
γαμησε τα λεμε.
εχουμε φτασει να κυνηγαμε τα λεφτα και να καταληγουμε-υπομενουμε σε μαλακισμενες δουλειες, για να πληρωνουμε ακομα και αυτα που μας ευχαριστουν.
κωμικοτραγικα πραγματα.
χαχαχα καλα τα λες !!
γαμησε τα λεμε.
εχουμε φτασει να κυνηγαμε τα λεφτα και να καταληγουμε-υπομενουμε σε μαλακισμενες δουλειες, για να πληρωνουμε ακομα και αυτα που μας ευχαριστουν.
κωμικοτραγικα πραγματα.
χαχα
ξερεις καμια φορα εδω μεσα βλεπω να ανεβαζει την τιμη στο ραντεβου καμια τριτοδευτερη call girl και προσπαθω να το δω χαλαρα... και απο την αλλη κοσμος εχει χασει τη δουλεια του η εχει κλεισει το μαγαζι του απο την πανδημια και αυτες στην κοσμαρα τους.
Ακομα χειροτερο βεβαια ειναι η ξεπετες-κλεφτρες χρονου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ...
Καλες γιορτες να εχουμε !!!
Η αγάπη είναι επικίνδυνο πράγμα· φέρνει τη μόνη επανάσταση που δίνει απόλυτη ευτυχία. Είναι τόσο λίγοι εκείνοι από μας που μπορούν ν’ αγαπούν· τόσο λίγοι εκείνοι που θέλουν ν’ αγαπούν.Αγάπη...ΜΟΝΟ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑ..
Καλησπέρα θέλετε σκούρες φωτογραφίες η καθαρές????
ετσι μπραβο βαλε βιντεακια αντριαναραΚαλησπέρα θέλετε σκούρες φωτογραφίες η καθαρές????
Θέλουμε βιντεάκια να ξεσκίζεσαι από παντού
ετσι παλι θα με το ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗετσι μπραβο βαλε βιντεακια αντριαναραΚαλησπέρα θέλετε σκούρες φωτογραφίες η καθαρές????
Θέλουμε βιντεάκια να ξεσκίζεσαι από παντού