Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 506
Αγαπητέ ο αυτοσεβασμός δεν υποδεικνύειεται. Έχει να κάνει άμεσα με το πρόσωπο καθαυτό, τον καθένα μας, την σκέψη μας, στο πως αντιλαμβανόμαστε και ορίζουμε τον εαυτό μας μέσα σ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.Χα γιατί να ξεφτιλιζουμε?Ειμαι αυτό που ειμαι ...!Η δοκιμασία να επεξεργαστώ πως σκέφτεται και ο μίζερος και θα ολοκλήρωση μια μέρα !
Καλή μου, μάλλον συγχέεις τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια (που και μια εκδιδόμενη μπορεί να έχει) με τη μιζέρια ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, τη βούρτσα με την πούτσα.
Αλλά αν έτσι γουστάρεις όλα good, enjoy !
Η αξιοπρέπεια κρίνεται αυστηρά και ΜΟΝΟ από τον στενό μας κύκλο. Αυτούς που μας ζουν καθημερινά και μπορούν να εκφέρουν άποψη.
Μπαίνεις σ ενα τσοντοσαιτ για να κρίνεις straight περι αξιοπρέπειας;
Αν την γνωρίζεις προσωπικά πάω πάσο. Ίσως αν σου χει δώσει το δικαίωμα να μπορείς να το κάνεις και δημόσια. Στην τελική γιατί σε "πονάει" τόσο; Αφού είσαι οκ με τη Νόρα του AGN τι θες εδώ; Αν σ ενοχλεί ο τρόπος που εκτίθεται έχει κι άλλα τόπικ. λιγότερο "hardcore" για σένα.
Και για να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου..δεν σε κατηγορώ για να πάρω το μέρος της. Όταν όμως μιλάμε για ηθική είναι καλό να ξέρουμε καλά το περιβάλλον που μπήκαμε για να κρίνουμε και ποιον κρίνουμε αφού ούτως ή άλλως δεν τον/την γνωρίζουμε στις περισσότερες περιπτώσεις προσωπικά
Και για να το τελειώσω, το ότι η εκάστοτε Ανδριάνα μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε κάποιους είτε γιατί "θίγεται" είτε γιατί νοιώθει ότι "αδικείται" θα το κάνει με αξιοπρέπεια στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί δεν έχει να χάσει η να κερδίσει κάτι.
Προφανώς έχω κάνει κι εγώ αυστηρά σχόλια στο παρελθόν ξεπερνώντας το μέτρο αλλά πάντα σε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες/χρήματα κι όχι την προσωπικότητα της εκάστοτε εταίρας.
Υγειένετε