adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.694
αλήθεια????Αχ και λίγο από αυτόθα ερχομαι να σε βλεπω .... στο μοναστηρι !!!!!χαχαχ
αλήθεια????Αχ και λίγο από αυτόθα ερχομαι να σε βλεπω .... στο μοναστηρι !!!!!χαχαχ
αλήθεια????Αχ και λίγο από αυτό
[quoteΠριν 3 μέρες είχα μια άσχημη συνάντηση, στην οποία κακός έμεινα!!! 2020..τα απαραίτητα είναι υγεία, καθαριότητα και ΣΕΞ με προφύλαξη!!Καλή τρόποι και σεβασμό
Αυτα κοπελα μου πρεπει να τα λες για να ξερουν μερικοι οτι δεν εχουν να κανουν με ενα κοματι κρεας αλλα με μια σωστη και τιμια επαγγελματια Α κλασσης και πανω απο ολα καλο χαρακτηρα ,μην φοβασε οι παρα πολλοι πελατες σου πιστευω θα ειναι κοντα σου , προσεχε την υγεια σου γιατι σε θελουμε για πολλα χρονια ακομα διοτι εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και οχι ψευτικη .Πριν 3 μέρες είχα μια άσχημη συνάντηση, στην οποία κακός έμεινα!!! 2020..τα απαραίτητα είναι υγεία, καθαριότητα και ΣΕΞ με προφύλαξη!!Καλή τρόποι και σεβασμό
Θέλω να πω κάποια πράγματα για αυτόν τον άγγελο την Αντριαννα ,λοιπόν δεν θέλω να το παινευτώ δεν το λέω για αυτό ,αλλά έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα στον αγοραίο έρωτα αλλά κοπέλα σαν την Αντριαννα δεν έχω συναντήσει ούτε σε χαρακτήρα αλλά ούτε και σε υπηρεσίες .μερικοι δυστυχώς επειδή δίνουν λεφτά στα κοριτσια νομίζουν ότι είναι κτήμα τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αλλά δεν είναι έτσι .εχουν και αυτες αισθήματα και όπως εμείς θελουμε να μας σέβονται το ίδιο θέλουν και αυτες ,και όπως εμείς δεν θα πάμε με κάποια που από θέμα καθαριότητας και υγιεινής δεν είναι εντάξει το ίδιο ισχύει και για τα κοριτσια.απο όλη την εμπειρία μου έχω μάθει αν συμπεριφέρομαι εγώ πρώτα καλα και είμαι καθαρός θα περάσω καλα ,εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις .και με την Αντριαννα όντως περνάω πολύ καλα ,για να κατάλαβεται κατεβαίνω από θεσσαλονικη μόνο για πάρτη της αυθημερόν .μωρο μου σε ευχαριστώ για της όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί,και για της ωραίες συζητήσεις που κάνουμε ,μετράω της ημέρες που θα ξανά βρεθώ κοντα σου φιλια και να περνάς καλα.υ.γ. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα να τα πω για αυτό το μωρό το όφειλα
Μακάρι να μπορούσα , θα μου βρεις καμία δουλειά και σπιτι να ερθω
Μπραβο και πολυ ΣΩΣΤΟΣ !!!!Θέλω να πω κάποια πράγματα για αυτόν τον άγγελο την Αντριαννα ,λοιπόν δεν θέλω να το παινευτώ δεν το λέω για αυτό ,αλλά έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα στον αγοραίο έρωτα αλλά κοπέλα σαν την Αντριαννα δεν έχω συναντήσει ούτε σε χαρακτήρα αλλά ούτε και σε υπηρεσίες .μερικοι δυστυχώς επειδή δίνουν λεφτά στα κοριτσια νομίζουν ότι είναι κτήμα τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αλλά δεν είναι έτσι .εχουν και αυτες αισθήματα και όπως εμείς θελουμε να μας σέβονται το ίδιο θέλουν και αυτες ,και όπως εμείς δεν θα πάμε με κάποια που από θέμα καθαριότητας και υγιεινής δεν είναι εντάξει το ίδιο ισχύει και για τα κοριτσια.απο όλη την εμπειρία μου έχω μάθει αν συμπεριφέρομαι εγώ πρώτα καλα και είμαι καθαρός θα περάσω καλα ,εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις .και με την Αντριαννα όντως περνάω πολύ καλα ,για να κατάλαβεται κατεβαίνω από θεσσαλονικη μόνο για πάρτη της αυθημερόν .μωρο μου σε ευχαριστώ για της όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί,και για της ωραίες συζητήσεις που κάνουμε ,μετράω της ημέρες που θα ξανά βρεθώ κοντα σου φιλια και να περνάς καλα.υ.γ. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα να τα πω για αυτό το μωρό το όφειλα
ερχομαι!!!!!!
Πατουσαρες τέλειες!!
Καλημερα !! το μπανιο και ο καλος ο υπνος !! ειναι υγεια σε ολαααααα !!!!
Πιτσα η πουτσα;;;;Σήμερα δεν είχα όρεξη για σεξ πήγα για πίτσα..χχχχχαχα
οφφφ,ρε εσύ, πίτσα πίτσα πιτσαΠιτσα η πουτσα;;;;