pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
ανεβασε κανα βιντεο ρε αντριαννα να ξεχαρμανιασουμε
η εδω skyprivateAdrianna, τα πράγματα είναι απλά. Δημιουργείς έναν Skype λογαριασμό (όχι απαραίτητα, μπορείς και μέσω Viber ή ακόμη και facebook/messenger). Στην συνέχεια δημιουργείς έναν λογαριασμό pay pall τον οποίο συνδέεις με την τράπεζά σου (Ελλάδας ή Βουλγαρίας) με δυνατότητα ανωνυμίας και ξεκινάς την χρέωση. Όλα τα παραπάνω έχουν βήμα βήμα οδηγίες για δημιουργία. Εξαιρετική εφαρμογή του Skype έχει κάνει η πανέμορφη Alexis Monroe, δες το link παρακάτω:
Επειδή θα τραβήξει η ιστορία με τον κορωνοιό νομίζω πως η παραπάνω "προσέγγιση" είναι μονόδρομος για δραστηριότητες όπως η δική σου.
Ναι Ευχαριστώ, ξέρω θα τραβιέται πολύ Η κατάσταση, αλά ασ Κάπιος με βοήθησει λίγοAdrianna, τα πράγματα είναι απλά. Δημιουργείς έναν Skype λογαριασμό (όχι απαραίτητα, μπορείς και μέσω Viber ή ακόμη και facebook/messenger). Στην συνέχεια δημιουργείς έναν λογαριασμό pay pall τον οποίο συνδέεις με την τράπεζά σου (Ελλάδας ή Βουλγαρίας) με δυνατότητα ανωνυμίας και ξεκινάς την χρέωση. Όλα τα παραπάνω έχουν βήμα βήμα οδηγίες για δημιουργία. Εξαιρετική εφαρμογή του Skype έχει κάνει η πανέμορφη Alexis Monroe, δες το link παρακάτω:
Επειδή θα τραβήξει η ιστορία με τον κορωνοιό νομίζω πως η παραπάνω "προσέγγιση" είναι μονόδρομος για δραστηριότητες όπως η δική σου.
Ε τορα έχω χρόνο..για να δούμε..βοιθια please tomorrow!δες αυτο ειναι απλο
μαλλον το εχασες θες να πεις ...Το χάσαμε το κορμι πατριώτες!
ίσως..Τασούλη εδώ είμαιμαλλον το εχασες θες να πεις ...