kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
οπα ρε!!!!!!!!!!
coronα ή heineken ??? τι λες να πιω τρελε ??? στην υγειααααα σας παντα ετσι !!
οπα ρε!!!!!!!!!!
ωραιος αν το εκανες με 80 όπως λες!μια φορα?coronα ή heineken ??? τι λες να πιω τρελε ??? στην υγειααααα σας παντα ετσι !!
ωραιος αν το εκανες με 80 όπως λες!μια φορα?
εισαι το ειδωλο μουτης ξεκωλιασα την κωλοτρυπιδα με 80 ευρω
το 20αρικο το κραταω ακομα στην υγεια των κοροιδων
λεω να το φαω σε μπιρονιαααααα
2 ωρες+ ρε ανελεητο γαμησι
αλλα πριν μπει στο μπου
οποτε απλα σε πειραζω αραξε !
τωρα με ολους 100αρι ειναι
σου εχω ενα αντιστοιχο στο 100αρι δυνατο ρωσσιδι που γουσταρει ξυλο αλλα θα με πουνε παλι προμοτορα
οποτε στο στελνω σε πμ
θελω κι εγω προμοτορα ;)
χαχααχαχ το ενα πμ το εστειλα
δεν μπορω εδω να γραψω τιποτα
παραμονευει και ο λουκας την γαμησα πρεπει να ειμαι προσεχτικος μην φυγει κανενα προσωπικο στοιχειο απο το παραθυρο και τρεχω μετα
ΛΟΥΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΡΕΛΕ !!!!!!
ωραία κριτική.Την συνάντησα και εγω και μπορώ να πω ότι πέρασα εξαιρετικά.
Σώμα σούπερ , απαλό δέρμα βυζάρες φτιαχτές μεν αλλά μαλακές και με ρωγίτσα κάγκελο. Στα του αγώνα εξαιρετική με ωραίο στοματικό και δράση με απ'ολα με ξεζουμισμα και τελείωμα στο στόμα και την κολάρα της .
Όπως έχει γραφτεί γουστάρει το γλύψιμο .
Γλωσσόφιλα δεν είχε το μενού , δεν το επεδίωξα κίολας .
Θα την συναντήσω ξανά μια που θεωρώ ότι θα περάσω εξίσου αν και όχι ακόμα καλύτερα μια που ξέρω τι προσφερει και πως να κινηθώ
Συνοπτικά είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που θα σε κάνει να περάσεις καλά και αξίζει το αντίτιμο που ζητά.
Υ.Γ
Ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετά τηλ μέχρι να την πετύχετε λόγω αρκετής ζήτησης , όταν μπορεί να μιλήσει σας κάνει αναπάντητη για να την καλέσετε.
Στείλε και σε μένα.σου εχω ενα αντιστοιχο στο 100αρι δυνατο ρωσσιδι που γουσταρει ξυλο αλλα θα με πουνε παλι προμοτορα
οποτε στο στελνω σε πμ
δωσε πληροφοριες φιλε αν θεςσου εχω ενα αντιστοιχο στο 100αρι δυνατο ρωσσιδι που γουσταρει ξυλο αλλα θα με πουνε παλι προμοτορα
οποτε στο στελνω σε πμ
ρε παιδες μην μου στελνεται για το ρωσσιδι που λετε!Μολις επιβεβαιωθεί,γιατι δεν θελω να λεω μπαρουφες θα το βαλω στις ανεξάρτητες στο νημα που πρεπει.Ακομα δεν εχω τιποτα.Καλημερεςστιλε κ μενα για το ρωσιδι