GeorgioSKG
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα γλυκό μωρό...
βυζαρα κωλαρα ειναι εδω δεν μιλας σε καμια θεια παιχτη εεεΚαλημέρα γλυκό μωρό...
συν καυλιαρα μουναρα!!!βυζαρα κωλαρα ειναι εδω δεν μιλας σε καμια θεια παιχτη εεε
αστερι το μωρο εεεεσυν καυλιαρα μουναρα!!!
ναι γαμωτο τις θέλω όλες αλλά δεν έχω πολλά λεφτά μόνο η καριέρα πορνοσταρ θα με σώσει!!!αστερι το μωρο εεεε
μπα εσενα μονο ενα τζοκερ σε σωνει μετα απο τζακ ποτ ενος χρονουναι γαμωτο τις θέλω όλες αλλά δεν έχω πολλά λεφτά μόνο η καριέρα πορνοσταρ θα με σώσει!!!
η να κάνω δέκα σκηνές το μήνα σαν πορνοσταρ εμβέλειας ευρωπαϊκής οπότε θα έχω λεφτά αλλά από την άλλη δε θα χω σπέρμα και όρεξη για τα κορίτσια του bou γαμωτο είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή η δουλειά!!!μπα εσενα μονο ενα τζοκερ σε σωνει μετα απο τζακ ποτ ενος χρονου
αμα παρεις την αντριαννα σε βλεπω ουτε για τσισα στην τουαλετα δεν θα σου κανει επαρση να πας θα σε ξεζουμισειη να κάνω δέκα σκηνές το μήνα σαν πορνοσταρ εμβέλειας ευρωπαϊκής οπότε θα έχω λεφτά αλλά από την άλλη δε θα χω σπέρμα και όρεξη για τα κορίτσια του bou γαμωτο είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή η δουλειά!!!
δε μασάω σε αυτές τις προκλήσεις!!! Θα δοκιμαστεί την έχω στο πρόγραμμα θέλω και εγώ κωλο!!!!αμα παρεις την αντριαννα σε βλεπω ουτε για τσισα στην τουαλετα δεν θα σου κανει επαρση να πας θα σε ξεζουμισει
ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ=ΚΩΛΟΣδε μασάω σε αυτές τις προκλήσεις!!! Θα δοκιμαστεί την έχω στο πρόγραμμα θέλω και εγώ κωλο!!!!
χμχαχα δεδομένου ότι θα τέλιοσω στο μοναστήρι πάλι θα κάνω κάτι καλό θα διδάσκω...καλοσύνη
μακάρι να με αφήσει να της τον γαμαω και να βγάζω φώτο!!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ=ΚΩΛΟΣ
ολα θα εξαρτηθουν απο τις επιδοσεις σουμακάρι να με αφήσει να της τον γαμαω και να βγάζω φώτο!!!
είναι αυστηρή δασκάλα ε?ολα θα εξαρτηθουν απο τις επιδοσεις σου
Δεν γουστάρω γι'αυτό δεν έχω κάνει
αμα παρεις την αντριαννα σε βλεπω ουτε για τσισα στην τουαλετα δεν θα σου κανει επαρση να πας θα σε ξεζουμισει οοοο τη ψήνετε εδωωωω
Απιστευτα καυλοχειλα εχεις μωρο μου.νάνι...Εφχαριστο
μπα καθόλου softείναι αυστηρή δασκάλα ε?
σιγά-σιγά...εεε σε 10 μήνεςδε μασάω σε αυτές τις προκλήσεις!!! Θα δοκιμαστεί την έχω στο πρόγραμμα θέλω και εγώ κωλο!!!!