Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.159
- Πόντοι
- 28.246
Ταμάμ είναι σου λέω, άγιε! Βέβαια υπάρχει και το άλλο ζήτημα με εμάς... Να σηκωθεί από την θέση του.Γίνεται κάνα σκόντο;
Γιατί τον έχω 7,6.
όμως είναι χορεις ταχύτητα Και την αγκαλιάζει
Εδω η πιτσιρικα ομως δεν χρειαζεται κλειτοριδα!!!
Ταμάμ είναι σου λέω, άγιε! Βέβαια υπάρχει και το άλλο ζήτημα με εμάς... Να σηκωθεί από την θέση του.
ΥΓ. Με περνάς για λίγο. 7.4
αν βαλει ταχυτητα αυτος θα την σκισει πραγματικα!!Εχεις παει με καποιον τοσο μεγαλο??όμως είναι χορεις ταχύτητα Και την αγκαλιάζει
Έ... όλο και κάτι θα κάνουμε.
[size=4pt]Μεταξύ μας.
Πρόσθεσα έναν πόντο, γιατί αν της έγραφα του πραγματικό, δηλαδή 6,6, θα με έστελνε κατευθείαν για χόρτα.[/size]
οοοο τελια τελικό
μα δεν είδα μεγέθηαν βαλει ταχυτητα αυτος θα την σκισει πραγματικα!!Εχεις παει με καποιον τοσο μεγαλο??
χάχχάχά σοστοςεισαι τοσο καβλιαρα που χυνεις με καθε ειδους πουτσο αρκει ο γαμιας να ξερει και λιγο να πηδαει και να μην ειναι πηδηχταρας τογ πληκτρολογιου
Η γλώσσα πρέπει να είναι όπως όπως π σκυλί πέρνει νερόθελεις αντρα με γυμνασμενη γλωσσα και σκληρο πουτσο ε;
χάχχάχά σηκώνετεΤαμάμ είναι σου λέω, άγιε! Βέβαια υπάρχει και το άλλο ζήτημα με εμάς... Να σηκωθεί από την θέση του.
ΥΓ. Με περνάς για λίγο. 7.4
αουυυυ....Το καλύτερο!!!!!!!!!!Αντριανοβιτς, πάρε να χεις......... ;)
αρχιζω προπονηση και ετοιμασου χαχαχαΗ γλώσσα πρέπει να είναι όπως όπως π σκυλί πέρνει νερό
δικια σου ειναι κουκλαρα μου;
Ναιδικια σου ειναι κουκλαρα μου;
θελω να στη γλιψω και να χυνεις ασταματητα