alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Σε αυτό έχεις δίκιο!Δεν νομίζω φιλάτε ότι εδώ θα γίνει κάτι τέτοιο ;) το φροντίζει πάντα η νηματοθετρια
Σε αυτό έχεις δίκιο!Δεν νομίζω φιλάτε ότι εδώ θα γίνει κάτι τέτοιο ;) το φροντίζει πάντα η νηματοθετρια
το πιο pure!!σας παρακαλώ επειδή το συγκεκριμένο ποστ το έχεις και στην ΖΗΝΑ,θα ήθελα αυτό το topic να το αφήσετε καθαρό απο σπαμαρίσματα ή ακόμα και απο τσακωμούς που έχουν μέλη σε άλλα.
Εδω είναι pure sex και μάλιστα σκληρό και είναι η ουσία του bourdela.com.
Ευχαριστώ πολύ,χωρίς ίχνος ειρωνείας ή κακίας!
σωστά!Σε αυτό έχεις δίκιο!
πάντα βλέπεις και στροφαρεις αλά οχι μόνο εσύδεν αναφέρθηκα μόνο σε τσακωμό αλλά και σε σπαμάρισμα.
Πάντα βλέπω πράγματα που υπάρχουν!
;)πάντα βλέπεις και στροφαρεις αλά οχι μόνο εσύ
Βλέπεις ότι σε συμφέρει.. γιατί στο συγκεκριμένο νήμα συμμετέχει η κοπέλα σε μια συζήτηση ,δεν βλέπεις όμως ότι και σε άλλα νήματα όπως της Χατζής ,η τής Κατερίνας20 και άλλα γίνεται και εκεί..και τελειώνω εδώ γιατί δεν είναι τού υπάρχον!μην βλέπεις το το δέντρο αλλά το δάσος! ;)δεν αναφέρθηκα μόνο σε τσακωμό αλλά και σε σπαμάρισμα.
Πάντα βλέπω πράγματα που υπάρχουν!
ηρεμία εγώ φταίω γιατί φέρνω την αναστάτωση!!!!Βλέπεις ότι σε συμφέρει.. γιατί στο συγκεκριμένο νήμα συμμετέχει η κοπέλα σε μια συζήτηση ,δεν βλέπεις όμως ότι και σε άλλα νήματα όπως της Χατζής ,η τής Κατερίνας20 και άλλα γίνεται και εκεί..και τελειώνω εδώ γιατί δεν είναι τού υπάρχον!μην βλέπεις το το δέντρο αλλά το δάσος! ;)
χαχαχαηρεμία εγώ φταίω γιατί φέρνω την αναστάτωση!!!!
Στο σολαριουμ
αγαπη δουλευεις κανονικά ?Στο σολαριουμ
χαχαχχα.. Όοοοκ..ΠοτέΕπειδή το σολάριουμ καταναλώνει πολλή ενέργεια για να βγάλει ακτινοβολία και επειδή και το κινητό χρησιμοποιεί αρκετή ακτινοβολία, καλά θα ήταν να μην το βάζεις το κινητό στο σολάριουμ: μπορεί να προκληθεί καμμιά έκρηξη (ΜΠΟΥΜ!!) και να τραυματισθείς! Δεν κάνω πλάκα και δεν υπερβάλλω....
από Σάββατο bbαγαπη δουλευεις κανονικά ?
γιατι θελεις να μαυρισεις μωρο μου?εδω κοτζαμ Μαικλ Τζακσον ηθελε να ασπρισει!!δεν εχεις ακουσει το περιφημο...αντε γαμησου να ασπρισεις?Στο σολαριουμ