kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ξέχασες να γράψεις ότι παίζει και να γεννήθηκε επί χούντας!
εγω την εκανα για 25 ρε !!
Ξέχασες να γράψεις ότι παίζει και να γεννήθηκε επί χούντας!
Δεν δύναμαι να γνωρίζω την ηλικία της γιατί δεν την κοίταξα στα δόντια και η ίδια δεν μου τα έδειξε! Και αφού το ξέρεις όπως λες εσύ, τι σε κόφτει αν το έγραψα ή όχι;
πως του μιλας ετσι των πληγωνεις...... μιλα του λιγο πιο τρυφεραΜα τελείως στα καμπανέλια μου λέμε!
Άσε τις παπαριές εξυπνάκια, μην γράφεις μισές αλήθειες.
Γράφεις κώλο που θα ζήλευε και εικοσάρα, άρα είχες μια ιδέα ότι είναι "συμμαθήτρια" σου!
Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος, μην με συγχύζεις μεσημεριατικα και δεν έχω πάρει το χάπι για την πίεση ακόμα.Άσε τις παπαριές εξυπνάκια, μην γράφεις μισές αλήθειες.
Γράφεις κώλο που θα ζήλευε και εικοσάρα, άρα είχες μια ιδέα ότι είναι "συμμαθήτρια" σου!
σημερα δεν ειχε καθολου φασαρια και πρεπει να βρισκετε παντα εναςΕχει τόση σημασια η ηλικία?
Εχει τόση σημασια η ηλικία?
Εχει τόση σημασια η ηλικία?
Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος, μην με συγχύζεις μεσημεριατικα και δεν έχω πάρει το χάπι για την πίεση ακόμα.
Καθολου άκυρηΟμοίως κάποιος θα πει "έχει σημασία αν είναι χοντρή; Εμένα μου αρέσουν οι χοντρες" . Άλλος θα πει "εχει σημασία που είναι κοντή". Αλλος "εχει σημασία που είναι εγχειρισμένος τραβελος" κοκ.
Άκυρη απάντηση, με ολο το σεβασμο και εντελώς φιλικά.
ναι...ωρα ειναι να μου πουν οτι την υποστηριζω κιολας.. κατσε θα δουμεάλλο ένα κρούσμα καλής κριτικής....
όλα είναι πιθανά ...ναι...ωρα ειναι να μου πουν οτι την υποστηριζω κιολας.. κατσε θα δουμε
καλά ο συγκεκριμένος ζει μέσα στην αρνητικότητα.σημερα δεν ειχε καθολου φασαρια και πρεπει να βρισκετε παντα ενας
μισω να παρω ΜΟΣΑΝΤ,FBI,EYΠ και τους λοιπουςκαλά ο συγκεκριμένος ζει μέσα στην αρνητικότητα.
full στη γκρίνια και στα σενάρια συνωμοσίας
κάθε μέρα όλο και κάποιος θα βγει σε νήμα να ρίξει λάσπη....καλά ο συγκεκριμένος ζει μέσα στην αρνητικότητα.
full στη γκρίνια και στα σενάρια συνωμοσίας