LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
αυτό που είδα με την Αντριάννα δεν το εχω ξαναδεί!κουτσομπόλα μόνο η Ανδριάνα;... περίεργο;
πολλές έχουν λογοδιάρροια ...
αυτό που είδα με την Αντριάννα δεν το εχω ξαναδεί!κουτσομπόλα μόνο η Ανδριάνα;... περίεργο;
πολλές έχουν λογοδιάρροια ...
τι σου έκανε;αυτό που είδα με την Αντριάννα δεν το εχω ξαναδεί!
Για αυτον δε θα ειπε.τι σου έκανε;
τι ειπε για εσενα;
έχω παρόμοια εμπειρία από άλλη κοπέλα του χώρου...Για αυτον δε θα ειπε.
Για αλλους μαλλον θα ειπε.
Οτι χειροτερο τυπε.έχω παρόμοια εμπειρία από άλλη κοπέλα του χώρου...
γι αυτό είπα ότι έχουν.... λογοδιάρροιαΟτι χειροτερο τυπε.
Social time το ονομαζουν πολλοιΚατανοώ, και το βρίσκω πολύ ενοχλητικό, συμπάσχω, έχει συμβεί σε όλους μας.
Για να λέμε όμως του στραβού το δίκιο δεν φταίνε οι εργαζόμενες, φταίμε εμείς που ανοίγουμε το στοματάκι μας και δεν προστατεύουμε τους εαυτούς μας
Χαρη , σε εκτιμω και σε σεβομαι...Αλλα εδω η περιπτωση ειναι μαλλον διαφορετικη. Απο κοντα μια μερα θα σου πω...Εδω δεν ανοιγω στοματακι γιατι θα μας παρει ολους ο διαολος...Κατανοώ, και το βρίσκω πολύ ενοχλητικό, συμπάσχω, έχει συμβεί σε όλους μας.
Για να λέμε όμως του στραβού το δίκιο δεν φταίνε οι εργαζόμενες, φταίμε εμείς που ανοίγουμε το στοματάκι μας και δεν προστατεύουμε τους εαυτούς μας
Social Time φιλαρακο ειναι μονο το δακτυλιασμα...Αντε και κανενα σιφωνι στον κωλο να περνα η ωρα....Social δεν ειναι το ανοιγω το στομα μου γοα αλλα μελη απο εδω!Social time το ονομαζουν πολλοι
Καταννοω τα γραφομενα σου αλλα για καποιους απο εμας social time ειναι να κουτσομπολευουν συναθλητεςSocial Time φιλαρακο ειναι μονο το δακτυλιασμα...Αντε και κανενα σιφωνι στον κωλο να περνα η ωρα....Social δεν ειναι το ανοιγω το στομα μου γοα αλλα μελη απο εδω!
Καταλαβες πιστευω!
Χαρη , σε εκτιμω και σε σεβομαι...Αλλα εδω η περιπτωση ειναι μαλλον διαφορετικη. Απο κοντα μια μερα θα σου πω...Εδω δεν ανοιγω στοματακι γιατι θα μας παρει ολους ο διαολος...
Καλοι οι Μασονοι φιλε, αλλα θα γινει ησυναντηση κορυφης!Αντε να δούμε πότε θα γίνει αυτός ο γαμοκαφές ο GoatFather The_Greek φταίει, όλο γαμεί που χρόνος social
Σίγουρα κάτι άλλο παίζει για να το λες, σεβαστό
Η συμβουλή μου όμως ισχύει "Audi vide tace"
Καλοι οι Μασονοι φιλε, αλλα θα γινει ησυναντηση κορυφης!
Οσο για τον αρκουδο φιλο μου, σιγα μη γαμαει ρε....Τη χουφτα του μονο! Αντε και κανενα νιπτηρα της σειρας!
Το βελτίωσα ....
να σαν τα νιατα δυο φορες γερο μου.Καλοι οι Μασονοι φιλε, αλλα θα γινει ησυναντηση κορυφης!
Οσο για τον αρκουδο φιλο μου, σιγα μη γαμαει ρε....Τη χουφτα του μονο! Αντε και κανενα νιπτηρα της σειρας!
:-* :-*