Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...εεε Καλά ας μην το παρακάνουμε
Πότε γυρνάς..??
Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...εεε Καλά ας μην το παρακάνουμε
Ούτε ο λόγος τα λέει μάστορα ούτε καν για πλακίτσες και χιουμοράκια γίνονται με τέτοια ζητήματα.Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...
Πότε γυρνάς..??
ζεbudaki έχεις μουνάκι??!Δον, να πάμε στον τύπο να μας κάνει σεμινάριο ρε σύ να το μάθουμε και εμείς το κόλπο.
Από πρόσωπο τι λέει η Μιλφάρα μας?
σε2 εβδομάδες περίπουΠροφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...
Πότε γυρνάς..??
Νομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...Ούτε ο λόγος τα λέει μάστορα ούτε καν για πλακίτσες και χιουμοράκια γίνονται με τέτοια ζητήματα.
μωράκι σε κατάλαβα δεν ανησυχώ για μενα το shark και ο τιγρεις ξερουνΝομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...
Δεν σας μιλεί βιαστής, μην ανυσυχείτε κύριε...
Η Αντριάννα έχει κάνει όλο το bou να θέλει να την σκίσει και είναι εκτός Ελλάδος
Είσαι αστέρι...μωράκι σε κατάλαβα δεν ανησυχώ για μενα το shark και ο τιγρεις ξερουν
ναι να πάμε να μάθουμε πως να μας κατουράνεΔον, να πάμε στον τύπο να μας κάνει σεμινάριο ρε σύ να το μάθουμε και εμείς το κόλπο.
Νομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...
Δεν σας μιλεί βιαστής, μην ανυσυχείτε κύριε...
ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ!!!ναι να πάμε να μάθουμε πως να μας κατουράνε
Ο πάπαΚαι να θέλατε να την βιάσετε, δεν δύναστε. Γιατί έτσι και σας αρπάξει, θα σας καταπιεί ολόκληρο μαζί με τα παπούτσια.
Το πολύ-πολύ να φτύσει την πόρπη από την ζώνη σας.
πεθαίνωωωω χαχαχαΚΑΤΟΥΡΑΝΕ!!!