Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...εεε Καλά ας μην το παρακάνουμε
Πότε γυρνάς..??
Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...εεε Καλά ας μην το παρακάνουμε
Ούτε ο λόγος τα λέει μάστορα ούτε καν για πλακίτσες και χιουμοράκια γίνονται με τέτοια ζητήματα.Προφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...
Πότε γυρνάς..??
ζεbudaki έχεις μουνάκι??!Δον, να πάμε στον τύπο να μας κάνει σεμινάριο ρε σύ να το μάθουμε και εμείς το κόλπο.![]()
Από πρόσωπο τι λέει η Μιλφάρα μας?
σε2 εβδομάδες περίπουΠροφανώς μωρό μου...Που λέει ο λόγος...
Πότε γυρνάς..??
Νομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...Ούτε ο λόγος τα λέει μάστορα ούτε καν για πλακίτσες και χιουμοράκια γίνονται με τέτοια ζητήματα.
μωράκι σε κατάλαβα δεν ανησυχώ για μενα το shark και ο τιγρεις ξερουνΝομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...
Δεν σας μιλεί βιαστής, μην ανυσυχείτε κύριε...
Η Αντριάννα έχει κάνει όλο το bou να θέλει να την σκίσει και είναι εκτός Ελλάδος![]()
Είσαι αστέρι...μωράκι σε κατάλαβα δεν ανησυχώ για μενα το shark και ο τιγρεις ξερουν
ναι να πάμε να μάθουμε πως να μας κατουράνεΔον, να πάμε στον τύπο να μας κάνει σεμινάριο ρε σύ να το μάθουμε και εμείς το κόλπο.![]()
Νομίζω ήταν προφανές τι εννοούσα, ότι είναι σούπερ σέξυ κ όμορφη και το πόσο μ αρέσει και με ''φτιάχνει''...
Δεν σας μιλεί βιαστής, μην ανυσυχείτε κύριε...
ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ!!!ναι να πάμε να μάθουμε πως να μας κατουράνε![]()
![]()
Ο πάπαΚαι να θέλατε να την βιάσετε, δεν δύναστε. Γιατί έτσι και σας αρπάξει, θα σας καταπιεί ολόκληρο μαζί με τα παπούτσια.
Το πολύ-πολύ να φτύσει την πόρπη από την ζώνη σας.
πεθαίνωωωω χαχαχαΚΑΤΟΥΡΑΝΕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()