Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
θα χω και να κοριτσακι μαΖι και μετα παρτουζαΟοο ναι!
Στο μπιλ με belvedere και θα πλενομαστε με moet
θα χω και να κοριτσακι μαΖι και μετα παρτουζαΟοο ναι!
και μια αγάπη και απο την άλλη άλλη χειρότερη από πουτανα????Αγάπη μου δεν τα έχω μαζί σου πλέον, τελείωσα. Τώρα τα λέμε με τον καψούρη σου.
χαχαθα χω και να κοριτσακι μαΖι και μετα παρτουζα
Στο μπιλ με belvedere και θα πλενομαστε με moet
Μην ανησυχείς β....βιάζομαι να γράφω"Ατραπός" είναι καλό ή κακό αγάπη μου; Εγώ για "μονοπάτι" το ήξερα.
Β......Μην ανησυχείς β....βιάζομαι να γράφω
χα!"Ατραπός" είναι καλό ή κακό αγάπη μου; Εγώ για "μονοπάτι" το ήξερα.
στειλε μου direct στο instagram καυλα
Μωρό μου είμαι άστατος χαρακτήρας αλλά νομίζω πως μπορείς να με αγαπήσεις!και μια αγάπη και απο την άλλη άλλη χειρότερη από πουτανα????
Μωρό μου είμαι άστατος χαρακτήρας αλλά νομίζω πως μπορείς να με αγαπήσεις![/quoteχα χα.μα Εσύ θέλεις γλάστρες που εγώ δεν γίνουμε!Μωρό μου είμαι άστατος χαρακτήρας αλλά νομίζω πως μπορείς να με αγαπήσεις!
λέω ότι θέλεις μόστρα Και γλάστρες...[/quoteχα χα.μα Εσύ θέλεις γλάστρες που εγώ δεν γίνουμε!
έλα τορα .....καλήτερα Η διυλια[/quoteχα χα.μα Εσύ θέλεις γλάστρες που εγώ δεν γίνουμε!
Τώρα όμως με πληγώνεις! Εγώ σου εξομολογούμαι τον έρωτά μου δημόσια κι εσύ με απορρίπτεις;λέω ότι θέλεις μόστρα Και γλάστρες...
Αστο να παει στο διαολο ρε γιαννεβαν. Δυο χρονια εδω μεσα η Αντριανα και σε εχει παρει πρεφα...Τώρα όμως με πληγώνεις! Εγώ σου εξομολογούμαι τον έρωτά μου δημόσια κι εσύ με απορρίπτεις;
Βρε αφού σήμερα τα πρωτοείπαμε με την κοπέλα, εγώ δυο χρόνια λείπω σχεδόν από το σάιτ.Αστο να παει στο διαολο ρε γιαννεβαν. Δυο χρονια εδω μεσα η Αντριανα και σε εχει παρει πρεφα...
πεθάνωΒρε αφού σήμερα τα πρωτοείπαμε με την κοπέλα, εγώ δυο χρόνια λείπω σχεδόν από το σάιτ.
Αλλά ξέρω, ζηλεύεις πάλι!