adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.712
εεεε αγάπη οοοολαααααα αυτά είμαι εγωκαθόλου κολακευτική φωτογραφία. σαν άλλος άνθρωπος απ τις προηγούμενες φωτογραφίες.
εεεε αγάπη οοοολαααααα αυτά είμαι εγωκαθόλου κολακευτική φωτογραφία. σαν άλλος άνθρωπος απ τις προηγούμενες φωτογραφίες.
Μήπως διότι ακριβώς περί αυτού πρόκειται;καθόλου κολακευτική φωτογραφία. σαν άλλος άνθρωπος απ τις προηγούμενες φωτογραφίες.
Τύπε πόσες γυναίκες έχεις πάρει, όσα και τα ποστς σου;η κυρια ειναι μουναρα και αποπνεει καυλα - αυτο εχει σημασια
μάλλον δεν σέβεσαι πολύ κόσμο που έχει από άποψη..προωθείς κάποια άλλη????Τύπε πόσες γυναίκες έχεις πάρει, όσα και τα ποστς σου;
Μάλλον δεν έχεις γαμήσει ΠΟΤΕ ωραίο μουνί για να λες την κυρία εδώ "μουνάρα", δεν φταις κι εσύ, τέτοιες έχεις γνωρίσει.
Την επόμενη ώρα λοιπόν θα βάλω αβατάρ μου δυο πραγματικές μουνάρες που έχω γαμήσει εγώ (και όχι μόνο γαμήσει) για να πάρεις μια ιδέα πως είναι οι μουνάρες!
Αυτές που είχα δείξει δεν είναι για εδώ κούκλα μου.μάλλον δεν σέβεσαι πολύ κόσμο που έχει από άποψη..προωθείς κάποια άλλη????
Αν ρωτάς εμένα τί να με τσούξει; Σου είπα σε είχα πάρει για δίωρο με 100 πριν γραφτείς εδώ κι έφυγα στην ώρα.Σε τσούζει κάτι????
Ουτε εσενα σου δινει καποιος το δικαιωμα να απειλεις οτι θα χρησιμοποιησεις την περαιτερω αγενεια σου. Ωραιος αντρας εισαι. Να την βγαινεις με απειλες.Αν ρωτάς εμένα τί να με τσούξει; Σου είπα σε είχα πάρει για δίωρο με 100 πριν γραφτείς εδώ κι έφυγα στην ώρα.
Καταλαβαίνω πως εσύ βγάζεις το ψωμί σου κι εμείς κάνουμε την πλάκα μας, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μου απαγορεύεις την άποψή μου επειδή δεν σου αρέσει εσένα.
Λοιπόν πολλά είπαμε. Καλό βράδυ να έχεις και δεν σε φοβάμαι, υπάρχουν πολλοί που σε βλέπουν μουνάρα οπότε και πελατεία θα συνεχίσεις να έχεις και αποθεωτικά σχόλια θα συνεχίσουν να γράφονται για σένα. Ας μην σε βρίσκει και κάποιος "παράξενος" λοιπόν...
Στο προηγούμενό σου ποστ πάντως ήσουν απόλυτα ορθογραφημένη, σ' αυτό δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται ο ύπνος. Δε λέει τίποτα αυτό, ξένη είσαι δεν έχουμε απαίτηση να ξέρεις ορθογραφία. Απλά να συνεννοείστε με το manager σου ποιος θα γράφει για να μην μπερδεύεστε.
Ξέπεσες πάντως τύπε! Από καψούρης της Βαρόνικα καψούρης της Αντριάνας ρε σύ!Ουτε εσενα σου δινει καποιος το δικαιωμα να απειλεις οτι θα χρησιμοποιησεις την περαιτερω αγενεια σου. Ωραιος αντρας εισαι. Να την βγαινεις με απειλες.