psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
μην σου πω κ σαν τρεις...και μόνη της είναι σαν να ναι 2.....
μην σου πω κ σαν τρεις...και μόνη της είναι σαν να ναι 2.....
Ετσι μωρο βαζε καλυτερα λουλουδια.
Γεια σου βρε Αντρι με τα ωραία σου!!!Χαχα 2 κινητά έχω άχρηστο κορμί μου..εδώ έχω..Εκεί Όχι..
Καβλα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε και θα σε γλυψω μέχρι να μουσκεψεις τα σεντόνια από το squirting και από κολο θα σε πάρω. Δε τη γλιτώνεις
Κάποια στιγμή θα κατέβω κ θα στα δώσω όλα στο χέρι!
και τι σε νοιάζει πόσο είναι θα την παντρευτείςΤριμπαζο που ομολογω πως γαμιεται πολυ καλα
Σιγα μην ειναι 36, 46 ισως να ειναι
Μου εκανε εντυπωση το ανετο ass to pussy και τουμπαλιν
Μια φορα πριν χρονια τοτε που με 100 καθοσουν 2 ωρες, εγω μια καθησα κι εφυγα και μαλλον θυμωσε που την απαξιωσα
καταλαβαινω ωστοσο πως σε πολλους αρεσει η βραστη προβατινα εμενα δεν μου αρεσει
Αρχηγε μου αλλιως ειναι οι γυναικες στα 36, αλλιως στα 46και τι σε νοιάζει πόσο είναι θα την παντρευτείς
καλα τυπε αποψη σου ειναι και σεβαστη αλλα δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε την ιδια γνωμη και γουστα φυσικαΤριμπαζο που ομολογω πως γαμιεται πολυ καλα
Μια φορα πριν χρονια τοτε που με 100 καθοσουν 2 ωρες, εγω μια καθησα κι εφυγα και μαλλον θυμωσε που την απαξιωσα
καταλαβαινω ωστοσο πως σε πολλους αρεσει η βραστη προβατινα εμενα δεν μου αρεσει
βραστή προβατίνα...δεν ξέρεις τι χάνεις!!!μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει...σαν την Αντρι ας πούμε...Τριμπαζο που ομολογω πως γαμιεται πολυ καλα
Ειπαμε τυπε βραστη προβατινα. Σε καποιους αρεσεικαλα τυπε αποψη σου ειναι και σεβαστη αλλα δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε την ιδια γνωμη και γουστα φυσικα
κοίτα εγώ κοιτάω υπηρεσίες και καθαριότητα και από τη στιγμή που μου τις παρέχει δεν κοιτάω ηλικιαΑρχηγε μου αλλιως ειναι οι γυναικες στα 36, αλλιως στα 46
μην πληρώνουμε για να γαμησουμε μεγαλυτερες μας που ουτε τζαμπα δεν θα τις γαμουσαμε οσο καλα και να γαμιουνται
Ετσι!βραστή προβατίνα...δεν ξέρεις τι χάνεις!!!μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει...σαν την Αντρι ας πούμε...
στα καρβουνα ειναι ακομα καλυτερη δεν ξερεις τι χανεις!Ειπαμε τυπε βραστη προβατινα. Σε καποιους αρεσει