Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
οριζοντια το κινητο μωροΑυτό για αρχή.....☺☺
οριζοντια το κινητο μωροΑυτό για αρχή.....☺☺
σστο προφίλ τις το γράφει ρε αδερφέAdriana τηλ επικοινωνιας παρακαλω;;
Αυτό για αρχή.....☺☺
Ρε παιδιά, μόνο εγώ το βλέπω?
Στη 2η σειρα των ανοσολογικών (ηπατίτιδα Β) τι λεει το 638,8?
και εγω το ειδα αλλα δεν ειπα τιποτα λεω δεν θα το δει καποιος αλλος εκτος απο εμενα
με 15 και πανω εισαι θετικος
Το αντίσωμα της επιφανείας της Ηπατίτιδας Β(anti-HBs): Το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ανοσία για την ηπατίτιδα Β από τον εμβολιασμό ή ανάρρωση από τη λοίμωξη. :S :S :S
να και κατι που δεν ηξερα, ευγε
να και κατι που δεν ηξερα, ευγε
To bou ειναι ανεξάντλητη πηγη γνωσης και πληροφοριων τυπε. :S :S :S
Να συμπληρώσω ότι μάλλον πρόκειται για επιτυχή εμβολιασμό,γιατί αν ήταν φυσική ανοσία (δηλ παλιά λοίμωξη που την καταπολέμησε) θα είχε θετικά και τα antiHBc (αντισώματα πυρήνα)Το αντίσωμα της επιφανείας της Ηπατίτιδας Β(anti-HBs): Το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ανοσία για την ηπατίτιδα Β από τον εμβολιασμό ή ανάρρωση από τη λοίμωξη. :S :S :S
και τι σημαίνει αυτό τυπε,Και εγώ το είδαΡε παιδιά, μόνο εγώ το βλέπω?
Στη 2η σειρα των ανοσολογικών (ηπατίτιδα Β) τι λεει το 638,8?
To bou ειναι ανεξάντλητη πηγη γνωσης και πληροφοριων τυπε. :S :S :S
Το αντίσωμα της επιφανείας της Ηπατίτιδας Β(anti-HBs): Το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ανοσία για την ηπατίτιδα Β από τον εμβολιασμό ή ανάρρωση από τη λοίμωξη.και τι σημαίνει αυτό τυπε,Και εγώ το είδα
Το αντίσωμα της επιφανείας της Ηπατίτιδας Β(anti-HBs): Το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ανοσία για την ηπατίτιδα Β από τον εμβολιασμό ή ανάρρωση από τη λοίμωξη.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι έχει κάνει εμβολιασμό τώρα, άρα είναι δεύτερο ανάρρωση από τη λοίμωξη