f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.624
- Πόντοι
- 4.060
Γειά σουΓια σας
Γειά σουΓια σας
ετσι βαλε ταξη καυλιαρα μουΓειά σας!!!σύντομα θα ξεκαθαρίσω η κατάσταση όπως ξερω
για τα επιλεκτικά ακάποτα;ετσι βαλε ταξη καυλιαρα μου
αυτα θα τα πει η ιδια οπως ειπεγια τα επιλεκτικά ακάποτα;
ηταν 4 εποχων τουλαχιστον .... φιλαρακι εδω και μια εβδομαδα εχει φωνη γιατι δεν απανταει αυτο λεει ο συναγωνιστης ;)αυτα θα τα πει η ιδια οπως ειπε
Μα ειναι δυνατον εν ετη 2018 να βγει να σας πει
Οτι κανει τετοιο πραμα
Παντου γινονται αυτα σιγα τα ωα απλα εγω ξερω
Οτι πολλοι ζητανε το συγκεκριμενο προγραμμα
Εγω παντως με λαστιχο την πηρα
νομιζω απαντησα πιο πανωηταν 4 εποχων τουλαχιστον .... φιλαρακι εδω και μια εβδομαδα εχει φωνη γιατι δεν απανταει αυτο λεει ο συναγωνιστης ;)
και εγώ με λάστιχο την πήρα αλλά η ίδια μου πρότεινε για ελεύθεροαυτα θα τα πει η ιδια οπως ειπε
Μα ειναι δυνατον εν ετη 2018 να βγει να σας πει
Οτι κανει τετοιο πραμα
Παντου γινονται αυτα σιγα τα ωα απλα εγω ξερω
Οτι πολλοι ζητανε το συγκεκριμενο προγραμμα
Εγω παντως με λαστιχο την πηρα
ποτε θα βγει εχει 2 μηνες ολο αυτο ;) ας μιλησει ας πη τα παντα μια χαρα ;)νομιζω απαντησα πιο πανω
Ειναι προσωπικα δεδομενα εγω λεω να βγει να μας πει
Και ποιοι τα ζητανε και τι κανει ο καθενας μεσα στο δωματειο
για πες μάς που έγινε το ραντεβού τυπε..είχε πύργο κοντά στο ξενοδοχείο!!!και εγώ με λάστιχο την πήρα αλλά η ίδια μου πρότεινε για ελεύθερο
κατσε να περασει το μουντιαλ και βλεπουμεποτε θα βγει εχει 2 μηνες ολο αυτο ;) ας μιλησει ας πη τα παντα μια χαρα ;)
Εσένα τι σε νοιάζει που γαμάει ο καθένας...?για πες μάς που έγινε το ραντεβού τυπε..είχε πύργο κοντά στο ξενοδοχείο!!!
τι μαρκα ηταν το λαστιχο??και εγώ με λάστιχο την πήρα αλλά η ίδια μου πρότεινε για ελεύθερο
χαλαρωσε συναγωνιστη ο τυπος στον κλωνο την ειπε εσυ γιατι πεταγεσε??δικος σου ειναι ο κλωνος??Εσένα τι σε νοιάζει που γαμάει ο καθένας...?
Κοίτα εσύ αν και πότε θα γαμησεις καμία με έκπτωση...
Στον χαϊδεμένο σου την είπα όχι σ εσένα...χαλαρωσε συναγωνιστη ο τυπος στον κλωνο την ειπε εσυ γιατι πεταγεσε??δικος σου ειναι ο κλωνος??
χαιδεμενο δεν εχω εγω ουτε μαντροσκυλα αυτα ειναι δικες σου πρακτικες και το γνωριζεις πολυ καλα εσυ οποτε μην ανοιξω το στομα μου γιατι θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις!!για την αντριανα εχεις να πεις κατι?Στον χαϊδεμένο σου την είπα όχι σ εσένα...
Πες εσύ τι ξέρεις για το επίμαχο θέμα...χαιδεμενο δεν εχω εγω ουτε μαντροσκυλα αυτα ειναι δικες σου πρακτικες και το γνωριζεις πολυ καλα εσυ οποτε μην ανοιξω το στομα μου γιατι θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις!!για την αντριανα εχεις να πεις κατι?
καλυτερα πες μας εσυ που την εχεις δει μονο απο τις φωτογραφιες και εχεις και αποψηΠες εσύ τι ξέρεις για το επίμαχο θέμα...
Και για να τελειώσει εδώ η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
καλυτερα πες μας εσυ που την εχεις δει μονο απο τις φωτογραφιες και εχεις και αποψη
ναι οντως ειμαι μαλακας γιατι μιλαω με αληθειες σε αντιθεση με εσενα που εχεις δει αντριανα μονο απο φωτο φερε και τους κλωνους σου τωρα ξερεις εσυ συνεχισε τις πρακτικες σου και τα ψεματα!!!