Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Μωρό...Θα θελα να σε γνωρίσωΚαλησπέρα καλησπέρα
Μπα τώρα ταΐζω τα μικρά μωρά παντού
Μωρό...Θα θελα να σε γνωρίσωΚαλησπέρα καλησπέρα
Μπα τώρα ταΐζω τα μικρά μωρά παντού
Καντο, Πανο! Ενα μηνυμα στο τηλέφωνο ειναι.Μωρό...Θα θελα να σε γνωρίσω
Έλα πανουλη μην είσαι κότα .....καντο ντεΚαντο, Πανο! Ενα μηνυμα στο τηλέφωνο ειναι.
Δεν θα το μετανιώσεις...
Σε ευχαριστώ Γλομπεο Μύστη.. Χτες έγινα Σεβαστός.. χρειάζομαι συμβουλές από παλιούςΚαντο, Πανο! Ενα μηνυμα στο τηλέφωνο ειναι.
Δεν θα το μετανιώσεις...
Στείλε ρε στη Σάντρα... Εγώ θα στείλω Ανδριάνα την καυλιάρα που τα καταπίνει.. @pasteliosΈλα πανουλη μην είσαι κότα .....καντο ντε
Παληκαρια και τα δυο. Αν εχετε οποιαδήποτε κόντρα μεταξυ σας βγαλτε με στη απεξω και μην με παραθετετε. Γραψτε με στ αρχιδια σας!Έλα πανουλη μην είσαι κότα .....καντο ντε
Φίλοι είμαστε!!Παληκαρια και τα δυο. Αν εχετε οποιαδήποτε κόντρα μεταξυ σας βγαλτε με στη απεξω και μην με παραθετετε. Γραψτε με στ αρχιδια σας!
Ευχαριστω!
Φιλαράκια είμαστε πολλά χρόνιαΠαληκαρια και τα δυο. Αν εχετε οποιαδήποτε κόντρα μεταξυ σας βγαλτε με στη απεξω και μην με παραθετετε. Γραψτε με στ αρχιδια σας!
Ευχαριστω!
Αλλά όπως αγαπάς σεβαστή η επιθυμία σού...δεν θα σε παραθέσω ξανά.Παληκαρια και τα δυο. Αν εχετε οποιαδήποτε κόντρα μεταξυ σας βγαλτε με στη απεξω και μην με παραθετετε. Γραψτε με στ αρχιδια σας!
Ευχαριστω!
Τα παλληκαράκια από πολλά χρόνια πάρτο ζίτσες κάνουνε???Φιλαράκια είμαστε πολλά χρόνια
Να τα μας........Τα παλληκαράκια από πολλά χρόνια πάρτο ζίτσες κάνουνε???
ΟοοοΤα παλληκαράκια από πολλά χρόνια πάρτο ζίτσες κάνουνε???
Εγω το επιασα οτι τρωγεστε γι αυτο και ειπα no παραθεση. Μην με παρουν σκαγια αδεσποτα.Αλλά όπως αγαπάς σεβαστή η επιθυμία σού...δεν θα σε παραθέσω ξανά.
Σχολασες???Οοοο
Παρτούζίτσες!!!
Εγώ πάντως έστειλα!!!Στείλε ρε στη Σάντρα... Εγώ θα στείλω Ανδριάνα την καυλιάρα που τα καταπίνει.. @pastelios
Μονο τηλεφωνακιΠοιος πού έστειλε εγώ τα.....
Δεν τα κλείνω με μηνυματάκια
Μόνο τηλεφωνάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι με έχει πιάσει σήμερα!!
Αύριο θα έχω μαύρο μαλλίΈλα πανουλη μην είσαι κότα .....καντο ντε