πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.832
- Πόντοι
- 12.056
για να εξαγνιστει η ψυχη και το κωλι της απο τις αμαρτιεςΑντε να χαθεις κολασμένε.
για να εξαγνιστει η ψυχη και το κωλι της απο τις αμαρτιεςΑντε να χαθεις κολασμένε.
Ναι ξέρω ότι έχει αγαθές προθέσεις.για να εξαγνιστει η ψυχη και το κωλι της απο τις αμαρτιες
αν το παιξεις στο στοιχημα πονταρε στο 2οΔεν σας προβληματιζει που σιωπα η κοριτσάρα μας;
Λέτε να είναι η κατάνυξη της μεγαλοβδομάδας ή μηπως πεφτουν τα καταξεσκισματα βροχή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ξέρω ότι έχει αγαθές προθέσεις.
Ου να μου χαθείς κωλα-σμένε
Οι στοιχηματικές δινουν στο 2, απόδοση 0,1αν το παιξεις στο στοιχημα πονταρε στο 2ο
που ειναι στην μεσογειων η στην κατεχακη που παει καποιος αλλος να ανοιξει τουνελ και τον πεταξε εξω η αναδοχοςΠληροφοριες απο κεντρική λεωφόρο της πρωτευουσας αναφέρουν ότι αυτη τη στιγμή ένας "πολυ ζωηρός" κύριος ειναι γονατιστός και εκλιπαρει τηλεφωνικά μια κυρία να του καθίσει. Το "νιετ" της κυρίας καλυπτει ακομη και το θορυβο των αυτοκινήτων. Αυτός ο καημενος σαν δαρμένο σκυλακι συνεχιζει να την παρακαλει.
Ειναι πολυ σκληρός τελικά...
Οχι τοσο μακρια ρε.που ειναι στην μεσογειων η στην κατεχακη που παει καποιος αλλος να ανοιξει τουνελ και τον πεταξε εξω η αναδοχος
εγω παιζω σε σκληρα ταμπλο ρουλη κανω μονο με φονιαδες και φονισσεςΟχι τοσο μακρια ρε.
Εκει πανε σκληροι παιχτες που τα βάζουν με τα θηρια ( λάμιες για την ακριβεια).
Ασε ρε τα σαπια, δεν υπαρχουν τετοιες στο χωρο. Αγνες ψυχες οι περισσοτερεςεγω παιζω σε σκληρα ταμπλο ρουλη κανω μονο με φονιαδες και φονισσες
για αυτο σε λιγο η εισαγγελια αθηνων θα φτιαξει γραφεια στην γνωστη πλατειαΑσε ρε τα σαπια, δεν υπαρχουν τετοιες στο χωρο. Αγνες ψυχες οι περισσοτερες
Και με παραρτηματακι γινεται η δουλεια.για αυτο σε λιγο η εισαγγελια αθηνων θα φτιαξει γραφεια στην γνωστη πλατεια
να μιλησω στο χαρδαλια να μας κανει ενα κρυφο σχολειοΚαι με παραρτηματακι γινεται η δουλεια.
Μετα να δεις κλαμα κατι δασκαλοι και καθηγητες
Να φερει δασκάλα την Αντρι. Να μας διδαξει βυζοχυσολογία και θεωρία του κωλοσφηνωματοςνα μιλησω στο χαρδαλια να μας κανει ενα κρυφο σχολειο
ρε σκοπος ειναι να ανοιξουν καποιοι επιτελους τους οριζοντες τουςΝα φερει δασκάλα την Αντρι. Να μας διδαξει βυζοχυσολογία και θεωρία του κωλοσφηνωματος
Οριζοντες τους λέμε τωρα;ρε σκοπος ειναι να ανοιξουν καποιοι επιτελους τους οριζοντες τους
μισο να μας πει ο φιλος γιδοβοσκος @Πέτροςαλανι γιατι εχει καρο τωρα που μου λεει οτι γαμησε τον αραπηΟριζοντες τους λέμε τωρα;
Στο μακρινο Bunnyisland τους λεμε κωλους
ρε τουρκοπιασμα ποτε σου το ειπα εγω αυτομισο να μας πει ο φιλος γιδοβοσκος @Πέτροςαλανι γιατι εχει καρο τωρα που μου λεει οτι γαμησε τον αραπη
φιλε μου πουλησες τιποτα σημερα η στα παπαρια σου τα κονομησες και τωρα οτι βγαλεις θα ειναι απο το γιδοτυριρε τουρκοπιασμα ποτε σου το ειπα εγω αυτο
Σε τρωει ο κωλος σου Πόλυ.φιλε μου πουλησες τιποτα σημερα η στα παπαρια σου τα κονομησες και τωρα οτι βγαλεις θα ειναι απο το γιδοτυρι
μην ζηλευεις ρε τι να κανω αφου το κοριτσι με ποθει σφοδραΣε τρωει ο κωλος σου Πόλυ.
Με τα γιδοτυρια, βλεπω να σε πεταει απο το νημα η Αντρι