πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.732
- Πόντοι
- 12.056
Το γίδι φίλε πόσο είχε σήμερα ολόκληρο??εεεεειπ μπρρ.σεμνα τουρκοπιασμαα.γυναικειουσ γαμαω και γω μονο.μην με βγαλεισ και τησ kasselakhs company
Το γίδι φίλε πόσο είχε σήμερα ολόκληρο??εεεεειπ μπρρ.σεμνα τουρκοπιασμαα.γυναικειουσ γαμαω και γω μονο.μην με βγαλεισ και τησ kasselakhs company
βρε μπαγασα τα θεμελια εχουν ανεγερθει και τιμηθει αρκετες φορες με την ιερεια του anal.Ρε δεν καταλαβαινετε τιποτα μερικοι.
Πρωτα θα της λέτε για πουτσα στο κωλαρακι της και μετα ολα τα υπολοιπα.
Χτίζεις χωρίς θεμελια;;.
Μυστη μου, ολα οσα λες ειναι σωστά.βρε μπαγασα τα θεμελια εχουν ανεγερθει και τιμηθει αρκετες φορες με την ιερεια του anal.
η κωλαρα της γυναικαρας μας και η διαθεση της για σεξ ανηκουν πλεον στην παγκοσμια πολιτστικη κληρονομια
Αγιες μερες ειναι κρατα λιγο κατω το τοπιΜυστη μου, ολα οσα λες ειναι σωστά.
Εγω αυτο που είπα αναφέρετε στα κινητρα που δινουμε στην Αντρι για να τη δελεάσουμε.
Πρώτα της λέμε οτι θα την κωλογαμησουμε και μετα ο,τιδηποτε αλλαγιες
παντως να ξερεις δεν ειναι τυχαιο το προσωνυμιο του σαν ΓΟΥΝΤΙ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ δεν εχει αφησει τρυπα για τρυπα ..πως νομιζεις τελειωνει το μετρο της θεσ/νικης εχει αναλαβει το εργοΑγιες μερες ειναι κρατα λιγο κατω το τοπι
Λες και περιμενε εσενα,εμενα και ολους μας να της πουμε οτι θα την κωλογαμησουμε .Αφου το μοτερ δεν ξεκιναει αλλιως
Αγιες μερες ειναι κρατα λιγο κατω το τοπι
Λες και περιμενε εσενα,εμενα και ολους μας να της πουμε οτι θα την κωλογαμησουμε .Αφου το μοτερ δεν ξεκιναει αλλιως
δεν διαφωνω,συμπασχω μαζι σου αδερφε.Ωραία αυτά που λες αλλά κάποιοι παντρεμένοι αυτές τις μέρες έχουν ελευθερία
Είναι Αθήνα η στο Μπάνσκο γνωρίζουμε ?
συννηθως δεν παει για χιονοπολεμο ασχολειτε με χυσοπολεμοΕίναι Αθήνα η στο Μπάνσκο γνωρίζουμε ?
Εισαι σε αλλο μηκος κυματος τυπε, άστοΑγιες μερες ειναι κρατα λιγο κατω το τοπι
Μωρή παλιολινάτσα, πάλι πεταχτηκες να κάνεις πικρόχολα σχόλια;παντως να ξερεις δεν ειναι τυχαιο το προσωνυμιο του σαν ΓΟΥΝΤΙ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ δεν εχει αφησει τρυπα για τρυπα ..πως νομιζεις τελειωνει το μετρο της θεσ/νικης εχει αναλαβει το εργο
Ειναι φιλειρηνική η Αντρι, δεν κάνει πολέμους.συννηθως δεν παει για χιονοπολεμο ασχολειτε με χυσοπολεμο
βρε βρε καλως τον παντοφλακια εχεις παρει αδεια η εισαι σκαστοςΜωρή παλιολινάτσα, πάλι πεταχτηκες να κάνεις πικρόχολα σχόλια;
Ζηλευεις;;;
Μικρε και αθώε Πολυζωίνο, δεν παιρνουν άδεια τα αφεντικά!βρε βρε καλως τον παντοφλακια εχεις παρει αδεια η εισαι σκαστος
Ειναι φιλειρηνική η Αντρι, δεν κάνει πολέμους.
Ασχολειται μόνο με επικρεβάτια (και επικαναπέδια και επιπολυθρονια) παιχνίδια.
Κατι αλλα υποτιθεμενα γατονια, τα μασαειΚαί μέ ἀδέσποτα γατόνια
με το που γυρισε τις λεω αυριο ετοιμασου εχει μου λεει βρε σατυρε μεγαλη παρασκευη τις λεω ευκαιρια να κανουμε μια ημερα πριν την αναστασηΜικρε και αθώε Πολυζωίνο, δεν παιρνουν άδεια τα αφεντικά!
Δεν θελω να σε στεναχωρώ άγιες μερες που ειναι και δεν μπορεσεις να ευχαριστήσεις τις παλινοστούσες ρωσιδες
Αντε να χαθεις κολασμένε.με το που γυρισε τις λεω αυριο ετοιμασου εχει μου λεει βρε σατυρε μεγαλη παρασκευη τις λεω ευκαιρια να κανουμε μια ημερα πριν την ανασταση
εγω για γατοκεφαλα ξερωΚατι αλλα υποτιθεμενα γατονια, τα μασαει