Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.597
- Πόντοι
- 4.496
Δε παιζει το βιντεακιΡώτα την θα χύσεις στο στόμα μου και να δώσω το σπέρμα στο στόμα της και να του πίνει
Δε παιζει το βιντεακιΡώτα την θα χύσεις στο στόμα μου και να δώσω το σπέρμα στο στόμα της και να του πίνει
Μαλάκα με κατακαύλωσες τώρα! Ο.Κ. θα το κανονίσω έτσι!!Ρώτα την θα χύσεις στο στόμα μου και να δώσω το σπέρμα στο στόμα της και να του πίνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πίνει το σπέρμα σου από το στόμα μου και μετά να με φιλήσει
Κωλο να μας δειξεις. Τα εσωρουχα τι να τα κανουμε;
Ώρε μ***** μη με κάνεις να το λέω και εγώΜαλάκα με κατακαύλωσες τώρα! Ο.Κ. θα το κανονίσω έτσι!!
Τρόπος του λέγειν είναι ρε μωρό, το λέγαμε στο στρατό πριν 40 χρόνια μου υπηρερούσα και μου έμεινε, εσύ από που το έμαθες και σου έμεινε;Ώρε μ***** μη με κάνεις να το λέω και εγώ
Δειξε τα εσωρουχα τοτε και μετα βγαλτα να μας δειξεις την κωλαρα σουΤα εσώρουχα είναι ωραία garnitura
Λες και δεν τα έχει δείξει ποτέ η γυναίκα κάνετε. Λίγο πίσω το θρεντ να πάτε θα χορτάσετε εσώρουχα και κωλάρα.Δειξε τα εσωρουχα τοτε και μετα βγαλτα να μας δειξεις την κωλαρα σου
Α ρε καραμουνάρα Άντρι, θεα εισαι.πάρτε σώβρακα παρακαλώ σόβρακα μαύρα διάφανα
Μην έχουμε παρεξήγηση για τη λέξη σώβρακα
Κάθε φωτό σου καλύτερη από την άλληπάρτε σώβρακα παρακαλώ σόβρακα μαύρα διάφανα
Στο έχω πει, όσες φορές και να δω φωτογραφίες σου δεν το πιστεύω ότι έχω γαμήσει τόσες φορές τέτοια μουνάρα!πάρτε σώβρακα παρακαλώ σόβρακα μαύρα διάφανα
Την κωλαρα εχει σημασια να γαμας φιλε. Αν γαμας τη μουναρα και παραμελεις την κωλαρα της θθα σε βαλει σε μπλακ λιστΣτο έχω πει, όσες φορές και να δω φωτογραφίες σου δεν το πιστεύω ότι έχω γαμήσει τόσες φορές τέτοια μουνάρα!
Βυζορωγες για πιπιλα...πάρτε σώβρακα παρακαλώ σόβρακα μαύρα διάφανα
Ρε αγόρι τα έχουμε πει αυτά, αν δεν ξεκινήσουμε με κώλο δυσφορεί η κοπέλα. "Μουνάρα" εννοώ την ίδια την Άντρι ως σύνολο.Την κωλαρα εχει σημασια να γαμας φιλε. Αν γαμας τη μουναρα και παραμελεις την κωλαρα της θθα σε βαλει σε μπλακ λιστ
ΜουναροκωλαραΡε αγόρι τα έχουμε πει αυτά, αν δεν ξεκινήσουμε με κώλο δυσφορεί η κοπέλα. "Μουνάρα" εννοώ την ίδια την Άντρι ως σύνολο.
Εμένα μου θυμίζουν διακόπτη από πορτατίφ.Βυζορωγες για πιπιλα...
Να στα ζουλαω με τις ώρες και να στα χυνωωπάρτε σώβρακα παρακαλώ σόβρακα μαύρα διάφανα