πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
για αυτο ελισσομαι οσαν αιλουροςωωωχ.με το κουταλακι θα σε μαζευανε
για αυτο ελισσομαι οσαν αιλουροςωωωχ.με το κουταλακι θα σε μαζευανε
συνεχισε τις διακοπες σου κουκλα καλο πασχα με υγεια αν θελω κατι θα φωναξω τον βασιλακηΚαλησπέρα παιδές
Α ρε ...
Απίστευτο χιούμορ
Νηστεύω ούτε το ένα στο στόμα μου ούτε το άλλο στο στόμα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολυζώης τα έχεις παρτουζάρι όλους εδώ
Εγώ όμως όχι μαζί σου και το έχω παράπονο, το έγραψα και δημόσια.Καλησπέρα παιδές
Α ρε ...
Απίστευτο χιούμορ
Νηστεύω ούτε το ένα στο στόμα μου ούτε το άλλο στο στόμα μου
Πολυζώης τα έχεις παρτουζάρι όλους εδώ
Εντάξει το βράδυ θα βγάλω ένα εσώρουχο λίγο έτσι τι χρώμα μπλε ροζ μαύρο λευκό????συνεχισε τις διακοπες σου κουκλα καλο πασχα με υγεια αν θελω κατι θα φωναξω τον βασιλακη
βγαλε απο ολα τα χρωματα τις ιριδος να ειναι και επικαιροΕντάξει το βράδυ θα βγάλω ένα εσώρουχο λίγο έτσι τι χρώμα μπλε ροζ μαύρο λευκό????
Οι γυναίκες με την δική σου καύλα βάζουν μαύρα ή κόκκινα εσώρουχα! Εγώ θα στα μαθαίνω;Εντάξει το βράδυ θα βγάλω ένα εσώρουχο λίγο έτσι τι χρώμα μπλε ροζ μαύρο λευκό????
Παντα προφυλαξη ...απ τις καποτεςενω εσυ παντα προφυλακτικο εεεε και στα 2μερα που την βολταριζες
Χαλασες κι εσυ.
Κοιτάξτε πόσο φρόνιμη είμαι
Κωλο να μας δειξεις. Τα εσωρουχα τι να τα κανουμε;Εντάξει το βράδυ θα βγάλω ένα εσώρουχο λίγο έτσι τι χρώμα μπλε ροζ μαύρο λευκό????
Πες μας τωρα ρε μουτρο, ποια ηταν αυτη που ζηλεψε την Αντρι και που (δυστυχως) δεν σε πεταξε απ το μπαλκονι;βγαλε απο ολα τα χρωματα τις ιριδος να ειναι και επικαιρο
Όλες μα όλες που με ξέρουνε με αγαπάνεΠες μας τωρα ρε μουτρο, ποια ηταν αυτη που ζηλεψε την Αντρι και που (δυστυχως) δεν σε πεταξε απ το μπαλκονι;
Δε κοιταμε το τριχωτο κυριο αλλα τη κορμαρα σου.Α και κάτι άλλο και πριν να φύγω πάλι δεν έκανα σεξ
Να σας βγάλω ένα βίντεο αλλά μη μου πείτε ότι ο κύριος είναι τριχωτός
Εφυγες αγαμητη κουκλαρα μου;;;Α και κάτι άλλο και πριν να φύγω πάλι δεν έκανα σεξ
Ναι να μας βγάλεις! Με τρίχες θα ασχολουμαστε τωρα ? Σιγα!Α και κάτι άλλο και πριν να φύγω πάλι δεν έκανα σεξ
Ε μ αρέσουνε λίγο μόνο γυαλισμένα αυγουλάκιαΝαι να μας βγάλεις! Με τρίχες θα ασχολουμαστε τωρα ? Σιγα!
Καλά τώρα! Κι όταν σου προτείνω εγώ να κάνουμε τρίο με μια άλλη γυναίκα γιατί βρίσκεις λόγους να μου το αρνηθείς;Όλες μα όλες που με ξέρουνε με αγαπάνε
Μάλιστα και ένα όνομα που το συναντάω στην συχνά από τα γραφεία... Κρύφουκοιτάζει και πάλι καύλωσα με γυναίκα τελευταία 1 χρόνο
Ρώτα την θα χύσεις στο στόμα μου και να δώσω το σπέρμα στο στόμα της και να του πίνειΚαλά τώρα! Κι όταν σου προτείνω εγώ να κάνουμε τρίο με μια άλλη γυναίκα γιατί βρίσκεις λόγους να μου το αρνηθείς;