adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.320
Αμέ ζεστατικά και έβγαλα της αρβύλες
Καληνύχτα καβλιάρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ είμαι και λέμε νάνι
Μπράβο μωρό μου δεν φωνάζω μπουκωμένη είμαιΚαληνύχτα καβλιάρα!
Μήπως χτες κατα τις 5μιση εξι ήσουνα στον 3ο οροφο στο Bill; Ακουγα καποια να φωναζει και μου θύμισε πολυ τη φωνή σου
Αλλά έχεις δίκιο τέτοια ώρα είμαι εκείΜπράβο μωρό μου δεν φωνάζω μπουκωμένη είμαι
Δεν γινεται όλη την ώρα να ήσουνα μπουκωμένη, δεν έχωσε καβλι στις τρυπάρες σου ο πελάτης;Μπράβο μωρό μου δεν φωνάζω μπουκωμένη είμαι
Στο πέμπτο ήμουνα τέτοια ώρα θυμήθηκαΑλλά έχεις δίκιο τέτοια ώρα είμαι εκ
5ο θα πάμε και μαζι όταν το κανονισουμεΣτο πέμπτο ήμουνα τέτοια ώρα θυμήθηκα
Νάνι
Γυμνή κυκλοφορείς μωρή καυλα κάθε μέρα; τα καλοκαίρια τι κάνεις δηλαδή χωρίς μπουφάν με τα βυζια απέξω είσαι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ είμαι και λέμε νάνι
Γυμνή κυκλοφορείς μωρή καυλα κάθε μέρα; τα καλοκαίρια τι κάνεις δηλαδή χωρίς μπουφάν με τα βυζια απέξω είσαι;
Τέλειο σκηνικό...!Γυμνή κυκλοφορείς μωρή καυλα κάθε μέρα; τα καλοκαίρια τι κάνεις δηλαδή χωρίς μπουφάν με τα βυζια απέξω είσαι;
Για 23 θα μου προτείνατε Αντριάνα ; Από δίκη μου σκέψη πιστεύω δεν θα είναι τόσο καλό ραντεβού . Τι λέτε
Ηλικία23; Τί 23;
@hornyasfuck από την αντίδραση να συμπεράνω όχι τύπε ;
και αναποδα να βαλεις τα νουμερα λειπουν καλοκαιρια και χειμωνες που λεει ο μητροπανοςΔέν ξέρω φίλε. Δέν τὴν ἔχω πάρει. Ἡ ἐμπειρία μου πάντως λέει ὅτι εἶναι θέμα γούστου καί ὄχι ἡλικίας: σ'ἀρέσει τό γούτσου-γούτσου; Τό πορνοσταρικό; Ἔχεις ἀντοχές; Προτιμᾶς πιπίνια; MILF;
ΥΓ: Γελῶ γιά τὴν ἡλικία... παλληκάρι μου!
Στην Αντριανα πας αποφασισμένος για σκληρή μάχη αλλιως καθεσαι σπιτι σου. Δεν ειναι για το καβλι όλων η ΑντριΔέν ξέρω φίλε. Δέν τὴν ἔχω πάρει. Ἡ ἐμπειρία μου πάντως λέει ὅτι εἶναι θέμα γούστου καί ὄχι ἡλικίας: σ'ἀρέσει τό γούτσου-γούτσου; Τό πορνοσταρικό; Ἔχεις ἀντοχές; Προτιμᾶς πιπίνια; MILF;
ΥΓ: Γελῶ γιά τὴν ἡλικία... παλληκάρι μου!
Οδοστρωτηρας για ολες τις εποχες ειναι το κοριτσι, τα νουμερα δεν παιζουν ρολοκαι αναποδα να βαλεις τα νουμερα λειπουν καλοκαιρια και χειμωνες που λεει ο μητροπανος
και αναποδα να βαλεις τα νουμερα λειπουν καλοκαιρια και χειμωνες που λεει ο μητροπανος
Στην Αντριανα πας αποφασισμένος για σκληρή μάχη αλλιως καθεσαι σπιτι σου. Δεν ειναι για το καβλι όλων η Αντρι