με τον μελάτο θες?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με τον μελάτο θες?
Πλήρωσε να είναι μαζί σου να δει το Χριστό φαντάρο και εγλυφε το καυλι του??Σοκαρίστηκα αλλά δεν Τίποτα δεν είπα
πρεπει να ειμαστε μικροτσουτσουνοι σαν τον κυριουλη η πας και με νορμαλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πειράζει εσείς με γαμάτε Εγώ σας.....
Τωρα 2 ντενεκεδες η παρτουζα και επιπλεον υποχρεωση στις κοπελες να τον ανεχονται στο τηλεφωνο να μιλαει με τις ωρεςτοτε με 2 ντενεκεδες πληρωσε το ραντεβου τωρα με 1 ντενεκε πρεπει η κοπελα να του δωσει και ρεστα ατιμο καλαματιανο
για βιτρινα μαλλον για να καλυφτει.ξεφωνημενη θα ειναι συκια και για να μην τον καταλαβουν καπιοι για καπιο λογο.Πλήρωσε να είναι μαζί σου να δει το Χριστό φαντάρο και εγλυφε το καυλι του??
γενικος διευθυντης θα ηταν μαλλον στην kaselakis ltdΠλήρωσε να είναι μαζί σου να δει το Χριστό φαντάρο και εγλυφε το καυλι του??
Το βρακί αυτό μπορείς να μου το δώσεις να το πάω στο cash or trash για εκτίμηση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας έρχομαι η φουρτούνα έρχεται
ρε εσυ λιγο τακτ ακου συκια εδω προχθες πηρε το ματι μου νημα αν σας αρεσει να γαματε αντρικο κωλο και ειχε μεσα 74 επισκεπτες αλανιαρη πετρο αυτη ειναι η νεα κυριαρχια του αντρικου φυλλουγια βιτρινα μαλλον για να καλυφτει.ξεφωνημενη θα ειναι συκια και για να μην τον καταλαβουν καπιοι για καπιο λογο.
νταξει μωρε.να κανουμε και λιγο πλακα.αλλα οκ περα απο την πλακα ο καθενασ ασ κανει οτι θελει.δεν κραζουμε ενωειται δεν ειμαστε καφροι,αλλα εμεισ στρειτ ειμαστε.γυναικειο κωλο ενωειται γαμαμε αλλα οχι πουστη χωρισ αυτο να συμαινει οτι τον κραζουμε.αλλο το καλαμπουρι που κανουμε.μεταξη τουσ αυτοι ασ κανουν οτι θελουν δεν μασ ενοχλουν.ρε εσυ λιγο τακτ ακου συκια εδω προχθες πηρε το ματι μου νημα αν σας αρεσει να γαματε αντρικο κωλο και ειχε μεσα 74 επισκεπτες αλανιαρη πετρο αυτη ειναι η νεα κυριαρχια του αντρικου φυλλου
SPIDERMAN η Αντριάννα τα κάνει όλαΈγλυφα και κωλοτρυπίδα μου??????
Εντάξει ρε τυπε μπορεί ο κυριουλης να μην είναι μέλος του bou!πρεπει να ειμαστε μικροτσουτσουνοι σαν τον κυριουλη η πας και με νορμαλ
Νέα ήθη αγαπητοί μου. Πρεπει να προσαρμοστούμε. Να γαμας σουφρα και τα μπεγλέρια να πηγαινοέρχονται μπροστά σουρε εσυ λιγο τακτ ακου συκια εδω προχθες πηρε το ματι μου νημα αν σας αρεσει να γαματε αντρικο κωλο και ειχε μεσα 74 επισκεπτες αλανιαρη πετρο αυτη ειναι η νεα κυριαρχια του αντρικου φυλλου
ρε φιλαρακι οκ.δεν τουσ κραζουμε ναι δικαιωμα τουσ να κανουνε οτι θελουνε εφ οσον δεν μασ ενοχλουνε οκ καλα μεχρι εδω.αντε παει στο διαολο και να παντρευοντε που παρα ειναι κουλο αλλα τεσπα.αλλα οχι να υοθετουνε και παιδια.σ αυτο δεν το τερματησανε απλωσ.το γαμησανε.αυτο ειναι τελειοσ αφυσηκο.Νέα ήθη αγαπητοί μου. Πρεπει να προσαρμοστούμε. Να γαμας σουφρα και τα μπεγλέρια πηγαινοέρχονται μπροστά σου
Χαχαχα Αύριο θα σας πω αλλά εγώ δεν σπρώχνω ψάχνουνεΝα μας πει η Αντριαννα πόσους πελάτες έχε
Κορυφαία η ΑντριαναSPIDERMAN η Αντριάννα τα κάνει όλα
Περιμένουμε με αγωνια, Αντριαννάρα!Χαχαχα Αύριο θα σας πω αλλά εγώ δεν σπρώχνω ψάχνουνε
Εδω δεν βρισκουμε 1 θες και 4....Η απόλυτη φαντασίωση.................. Adrianna και Μαρινα duo........... και 4 ασθενοφόρα από κάτω να περιμένουν.
Μάλλον κάτι ξέρεις εσύΤωρα 2 ντενεκεδες η παρτουζα και επιπλεον υποχρεωση στις κοπελες να τον ανεχονται στο τηλεφωνο να μιλαει με τις ωρες