gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
Δεν έχω αλλάξει άποψη για εσένα η ίδια είναι...Ουστ φώναζες και πριν να σε μπλοκάρω
Πόσο ωραίο είναι χωρίς άνθρωποι παιδί σαν εσένα
Δεν έχω αλλάξει άποψη για εσένα η ίδια είναι...Ουστ φώναζες και πριν να σε μπλοκάρω
Πόσο ωραίο είναι χωρίς άνθρωποι παιδί σαν εσένα
Μιλαμε για τρελο ερωτα που σου εμεινε απωθημενο.Δεν έχω αλλάξει άποψη για εσένα η ίδια είναι...
Καλώς το λεβεντη χαχαχαχΜιλαμε για τρελο ερωτα που σου εμεινε απωθημενο.
φύλαξε τα για τον άλλον που θέλει μελάτες παρτούζες, ποιός ξέρει τι άλλες ανωμαλίες θα σου ζητήσει!Θα κατουρήσω
Τραγικά αξιόπιστη
τραγικη !
Με το δίκιο σου. Όπως είσαι πεντακάθαρη έτσι πρέπει να είμαστε και εμείςΌμως είμαι πολύ κακιά όταν βλέπω τυρί στο καβλί
Και να έμπαινε και γκολ πάει στο διάολοΤι φάση?!
Δεν αφηνει ιχνος σπερματοςσ αρεσει να τα πινεις;
gia να μην την ανακαλυψουν οι μυστικες υπηρεσιεςΔεν αφηνει ιχνος σπερματος
Στο στομα της δεν θα βρουν τιποτα ουτε με φασματομετρια.gia να μην την ανακαλυψουν οι μυστικες υπηρεσιες
μου αρεσει αυτο με το τυρι που εγραψε ειναι και πανακριβο το γαμημενοΣτο στομα της δεν θα βρουν τιποτα ουτε με φασματομετρια.
Ο τιτλος καταπιολα της αξιζει
Όμως είμαι πολύ κακιά όταν βλέπω τυρί στο καβλί
Ρε, έχουμε πολλούς τυρέμπορες, όρεξη να εχεις να ακους ιστοριες απ τα κοριτσια.μου αρεσει αυτο με το τυρι που εγραψε ειναι και πανακριβο το γαμημενο
εννοειτε ρε πηγε και στην συγκεκριμενη κοπελα ..μιλαμε για μεγαλο ναυαγιοΡε, έχουμε πολλούς τυρέμπορες, όρεξη να εχεις να ακους ιστοριες απ τα κοριτσια.
Και μιας και πιασαμε τα ακριβα προιοντα, τι εγινε εκεινος ο γαμιας που εκανε δωρο τενεκεδες λαδι στις κοπελες; Το συνεχιζει το αθλημα;
Γαμησε ή μονο μιλαγε;εννοειτε ρε πηγε και στην συγκεκριμενη κοπελα ..μιλαμε για μεγαλο ναυαγιο
σε τι γλωσσαΓαμησε ή μονο μιλαγε;
Να μας πει η Αντριανα αξιοπιστα
Εγω παντος πεσμενος μπαινω στο φορουμ σου και βγαινω πετρα καυλιαρα μου!!!!!Κάποιοι είναι με γκόμενες κάποιοι είναι με γυναίκες κάποιοι τα έχουνε παίξει την προηγούμενη μέρα εγώ τι να κάν
Αντριαννα πάρε θέση!εννοειτε ρε πηγε και στην συγκεκριμενη κοπελα ..μιλαμε για μεγαλο ναυαγιο
τοτε με 2 ντενεκεδες πληρωσε το ραντεβου τωρα με 1 ντενεκε πρεπει η κοπελα να του δωσει και ρεστα ατιμο καλαματιανοΑντριαννα πάρε θέση!
Σου έφερε τενεκέδες λάδι ο λαδέμπορας;